kızlar verdiğim macun tarifini aldınız dimi? yapın bi an evvel valla
ewet cnmcım bende erkekler için bi macun verimmi sizeee sperm sayısını ikiye katlıyomuş veee :1rolleyes: anladınız siz onuuu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar verdiğim macun tarifini aldınız dimi? yapın bi an evvel valla
valla biz ikimizde deli gibi yatarız uyuyaa kadar offlayıp puffluyozzz
aklım burda kalcak ama bende kalkayım,sabah kahvaltı hazırlamak içinde erken kalkmam gerek,sonrada uyuyamıyorum,hepinize hayırlı geceler,fazla kaynatmayın haaa.öptüm sizi:1hug:
ewet cnmcım bende erkekler için bi macun verimmi sizeee sperm sayısını ikiye katlıyomuş veee :1rolleyes: anladınız siz onuuu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aklım burda kalcak ama bende kalkayım,sabah kahvaltı hazırlamak içinde erken kalkmam gerek,sonrada uyuyamıyorum,hepinize hayırlı geceler,fazla kaynatmayın haaa.öptüm sizi:1hug:
delüüüü bigünde o seni atarsa görürsün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
biz bide çok güleriz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
illa gece bişey buluruz gülcek sonrada deriz millet yanlış anlıyodur bizi..kaydirigubbakcemile3
zaten duvarlar kağıt gibi herşey duyuluyo..
evet tatlım düşüyo ama çıkış yaınca nekadar muhabbet ettiğimizi anlarsınız..ebrarım sagol canım böyle iyi oldu
ama sayfaların sayısı düşmüş 94 de
ama ebrar bu seferde sayfa 94 de kalmısızkaydirigubbakcemile3
nekadr az sohbet etmısız kızlarkaydirigubbakcemile3
bugün gürkan kubilayda bi menü verdi,7günlük,kısırlık problemi olanlara iyi geliyomuş,hemde zayıflatıyomuş,dr um sitesnde var liste,bakmak isterseniz.
iyi geceler tatlı rüyalar canım
bugün gürkan kubilayda bi menü verdi,7günlük,kısırlık problemi olanlara iyi geliyomuş,hemde zayıflatıyomuş,dr um sitesnde var liste,bakmak isterseniz.
aman allah korusun .ayyy valla adamdan korkuyom bazenn sinirlenirr gırtlağıma çöker filan diyeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizide duyuyolardır valla hele benim ahhh sesimi çok yanlış anlıyolardır halbuki ben şakalaşırken eşim cimcikleyip ısırırken ahhh diyorumkaydirigubbakcemile3