Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aklım burda kalcak ama bende kalkayım,sabah kahvaltı hazırlamak içinde erken kalkmam gerek,sonrada uyuyamıyorum,hepinize hayırlı geceler,fazla kaynatmayın haaa.öptüm sizi:1hug:

valla biz ikimizde deli gibi yatarız uyuyaa kadar offlayıp puffluyozzz

biz bide çok güleriz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
illa gece bişey buluruz gülcek sonrada deriz millet yanlış anlıyodur bizi..kaydirigubbakcemile3
zaten duvarlar kağıt gibi herşey duyuluyo..

ewet cnmcım bende erkekler için bi macun verimmi sizeee sperm sayısını ikiye katlıyomuş veee :1rolleyes: anladınız siz onuuu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bugün gürkan kubilayda bi menü verdi,7günlük,kısırlık problemi olanlara iyi geliyomuş,hemde zayıflatıyomuş,dr um sitesnde var liste,bakmak isterseniz.

biz bide çok güleriz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
illa gece bişey buluruz gülcek sonrada deriz millet yanlış anlıyodur bizi..kaydirigubbakcemile3
zaten duvarlar kağıt gibi herşey duyuluyo..

bizide duyuyolardır valla hele benim ahhh sesimi çok yanlış anlıyolardır halbuki ben şakalaşırken eşim cimcikleyip ısırırken ahhh diyorumkaydirigubbakcemile3

ebrarım sagol canım böyle iyi oldu

ama sayfaların sayısı düşmüş 94 de
evet tatlım düşüyo ama çıkış yaınca nekadar muhabbet ettiğimizi anlarsınız..
ama ebrar bu seferde sayfa 94 de kalmısızkaydirigubbakcemile3
nekadr az sohbet etmısız kızlarkaydirigubbakcemile3

datlum boşver sayfayı aldığımız keyif önemli çıkış yapınca bak bi nekadar çok kaynatmışız..

ayyy valla adamdan korkuyom bazenn sinirlenirr gırtlağıma çöker filan diyeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aman allah korusun .
sen yinede ayağını denk at .kaydirigubbakcemile3
bizide duyuyolardır valla hele benim ahhh sesimi çok yanlış anlıyolardır halbuki ben şakalaşırken eşim cimcikleyip ısırırken ahhh diyorumkaydirigubbakcemile3

anam valla ah uh sesleri fenadır haa sakın :olmaz:

Back
X