Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkeklerin en sinir olduğum huyları enseye tokat atasım geliyor :mymeka:
herkesın kocısı nerde bütün hatunlar burdaaaaaaaaaaaaasempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
benim kardeşim benden sonra evlendi şimdi yiğencağızım 1yaşına gircek daha göremedimde ya yaza görcem ancak ilk geceden hamile kalmış bizim gelin![]()
uyumakla kalsa yine iyi birde horluyor ki ne horlamak sabaha kadar onu dürtmekten ben kendimden geçiyorum uyuyorum önce o yatsın benimde çok uykum gelsinki onu duymayayım
bide yatarken beni uyandırma demese,zaten kızdım o na,ne kadar geç yatarsam o kadar iyi,ben tuvaletten gelene kadar dalıyo,uyandırıyomuşum,napim,sarılmim mi?
bende uyandırıyorum horlayınca birde sürekli kay azcık ya diyip duruyorum benim sıpaydi köşede iki büklüm kalıyor bende deli yatmaya devamkaydirigubbakcemile3
kıslarr ben müsadenizi isticem...işlerim var biraz sonrada yatıcam...
görüşürüz canlar Allaha emanet olun..şu milleti de takmayın kafaya öptümŞeniz
![]()
üzülüyorumda sürekli uyandırıyorum diye ama neyapayım hoş değişen birşeyde olmuyor aynen devam
kıslarr ben müsadenizi isticem...işlerim var biraz sonrada yatıcam...
görüşürüz canlar Allaha emanet olun..şu milleti de takmayın kafaya öptümŞeniz
![]()
hadi yaa :umursamaz:
benimki hala film izliyo bugün 3cüncü filmi bittimi oda der yatalım..
baksen patavatsıza alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
sanki kendi yaşamamış bugünleri allah akıl versin bizede sabır..
kızlar kullanıcı panelinden ayarlar bölümünde seçenekleri düzenle var orda mesaj görüntüleme 40 taneyi seçin çok daha kolay olur .inşallah anlatabilmişimdir..