Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

abla bence burda koptum ya bugün neşeli gecti sahurumuz

bak kardelen göstemedi yolu cocuk yaptı halıya ahanda ben ne yapim şimdi bizi kapıya koyucak bu kızzzzzzz

kız kardelen yolu göstersene cocuklar altına etcekler bak halını batırcaklar söyliyim biraz rahat yeiştiler hemn yaparlar hanberin olsun

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyyy ALLAHTA seni güldürsün :Saruboceq:

mızmızım hoşgeldin canım

halet aleyküm selam canım sende hoşgeldin

bugün biraz deyişik gecti günümüz

artık affedin bizleri biraz gec oldu

mızmız inanki hep aklımızdasın yani kalbimizde bunu bil kuzu
yeni tarihini ver bakalım
buarada hep akıllı ol emi yoksa neti unutman gerekicek

22 AGUSTOS CNM :lepi:

AYNI SEKILDE VALLA BAZEN HAMILELIK MUJDESI YERINE HEMEN BURAYA GIRMEDEN BAKIOM BIZDEN BIRI VARMI DIYE

ALLAHIM SU MUBAREK ZAMANDA HEPIMIZIN GONLUNE GORE VERSIN

yaa harbiden süper bigeceydi
hepinizden ALLAH razı olsun hep böyle olalım
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

boncuk nerde yaaa... davulu almaya mı gitti... azra yoksa unuttun mu kızzz boncuğu havada....

bu akşamm çokk unuttutmmm sanırımm boncuguu havada bıraktıkk biz bi ara az hava alayım dedii sonrasınıı hatırlmıyommm hahahaha mızmızım iyiyim canımm çok şükürr sen nasılsınnn bu akşam bi koşturmaca varrr sormaa yetişemiyommm ayolll yorulldummm hem uçak kullan hem yazz kız aleynaaa rahatt bırakk çocuguuu işesinn yeree nolecekkk kardşummmun evii yabacıdamızyızz kuzummm hahaha sall gitsinnnn

abla sen gülüyon ama kardelen aglıycak şimdi

yolu göstermedi yaptı cocuklar salonun halısına ben napim suç kimde sen söyle şimdi

kızzzz cocuklarıda kendıne benzettınn dımeeeee ben bılıydumm zatii aynanın basından ayrılmıyrlarrrr

aynı benler canım hiç babalarına cekmemişler yani

bizimde geldi
güm güm güm güm
güm güm güm güm
tınısı bu şekilde,ne bi amni,ne bi ses,anca davulşu tıkırdatıyto,onu bende yaparım.:tomato:

evet yaaa gum gumm sadece esımde balkona cıkmıs dıyo davulcuya dıyım oynak bıseyler calsınnn olmuyo boyle hep aynı sesı duyunca alsıkanlık yapıyrmuss her gece ayyrı calsın dıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…