Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

miz mızz hoşgeldinn canımm kusura bakmayın ya kalabalık oldugu içinn geç görebiliyoruz geç yazabiliyoruzz lütfen kırılmayınn emiii giden erede bi güle güle diyemedimm bakıyom yazılara ama akılda kaıyoki unutuyomm kime hoşgeldin kime güle güle dicemiiii sayfalar çok çabukk ilerlediydiii

kuzum dayanamıyom mantıyaa olsun 3 tabak yerinnnn bana diyon amma sen de sıklarıı iyi götürüyonnn kuzuuu

:roflol::roflol::roflol:sıkılar demek,ammma uydurukcusun kız,tutturuyon ama.neyse,ALLAHTAN fazla yapmışım mantıyı,kıymyıda bol kullandım,boş yok yani,ye kuzum afiyet olsun.çocuklareada bişeyler verin,hep kendiniz tıkınmayın,benim eller hamurda.kaydirigubbakcemile3

ezgim annemde hep öyle der biyere gittim mi en son ben cıkarım

bekarken daha beterdim evlendim bide cocuklar oldu iyice koyverdim

hazırlanmamız uzun sürdüde

kalp kalbe karsı valla sekerım yaaa

su ebrarcıgıma dıyımde tam dıodum yenı tarıhımı sen sordun

ayrıca suda kafamdaydı bu kızlar nıye sormuo hanı ben dedım ya netı kapattırdım dıye sızlerde yapamazsın ozlersın bızı demıstınız

esım ıs yerınden vınn varmıs onu getırıo arada sırada akıllı kız olursamkaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yaa durun ALLAH aşkına koptum yaaa
pc yavaş olmasa varya çok alıntı yapardımda sadece gülmeyle yetiniy
orum kaydirigubbakcemile3

kız kardelen yolu göstersene cocuklar altına etcekler bak halını batırcaklar söyliyim biraz rahat yeiştiler hemn yaparlar hanberin olsun

mızmız özlemişmi kız ay bende özledim bi arkadaşım var onun düğünü olursa çok yakında gelirim

cnm beklerım valla banada hem ank havası sana cok ıyı gelecek

hosbulduk sekercımmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın

mızmız inanki hep aklımızdasın yani kalbimizde bunu bil kuzu
yeni tarihini ver bakalım
buarada hep akıllı ol emi yoksa neti unutman gerekicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…