Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Canım benim yaaa çok afedersin özürdilerim slmlarını görmedim sanırım yoksa hiç karşılık vermem mi ben gündüzleri arada açıodum birinize rastlarım belki die ama yok karşılaşamadım
iyiyim gamzecim,sen slm vermesen,ben sana yazmıcaktım,kaç sefer gamzeyi merak ettim yazdım,geldin tpiğeislmsız sabahsız gittin,bende noluyo acep recep dedim ama slm verdin ya,unuttum.olumunekankayizsmile

derda,hiç beni nerde diye sormuyon,pastadan bari ayırsaydın,bitti mi o güzelim pasta,ama ben hamileydimmmm.mafoldumben

Canım benim yaaa çok afedersin özürdilerim slmlarını görmedim sanırım yoksa hiç karşılık vermem mi ben gündüzleri arada açıodum birinize rastlarım belki die ama yok karşılaşamadım

biz gece kuşu olduk artıkın,gündüzleri çok arada giriyoz topice,uyuduğumuz için,bugün saat kaçta ebroşu uyandırdım bilin bakim.

'fallahü hüvel veliyyü ve hüve yuhyi' 289 defa cek cocuk olması için bi arkadas verdi bana önce 2 rekat namaz kılıncakmış Allah rızası için sonra secdede bu okuncak niyet önemli Rabbim kabu etsin inş.

TUGCAL için dua listemiz
EBRAR...................30
BONCUK.................30
ALEYNA..................30
YELİZ......................30
AZRA......................30
HALET....................30
SEYDAM................20
MAVİŞ....................20
GÜLŞAH.................20

YELİZ için salatı tefriciye
ebrar..................500bitti +194
derda.................500
pelin.................50bitti
derin.................??
turkuaz.............100bitti
yeliz................1000bitti+350
ezgi.................100bitti
azra.................100+100bitti
elif....................50bitti
hatice...............350bitti
aleyna...............300
boncuk..............100bitti
tugcal................50bitti+50
halet..................100

ha gayret az kaldı
kaldı 450

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…