Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Canım bana da 20tane yaz tabi o zamana regl biterse okurum,mirageye de cumaya yazdım ama okuyabilecek miyim bilmiyorum.Sen yaz bana okuyamazsam haber veririm

günaydın herkese,dün msnler verilmiş topic yalnız bırakılmış... sizi gidi siziii yerimseniben

Hoşgeldin canım

derdanur canım doğum günün kutlu olsun
Akşam pastalar yapılmış,havai fişekler patlatılmış ,msanler alınmış ohh Allah hiç bozmasın muhabbetinizi canlarım opuyorumnanaktan

derdam cok yorgundum sahuru bıle yapamadan uyudum sabah esımın ıse gıttıgını bıle duymamısım alsanaalsanasmile
hem sız msnede yapamıyoruz topıge gecıyoruz demıstınız benım gıtmemımı bekledınız :umursamaz:kaydirigubbakcemile3aslında küsmem gerek ama neyse kaydirigubbakcemile3

doğrudur canım hava sıcak zaten yoruluyo insan
çıkcaktık aslındada canım diğer kızlrıda ekledin bi ara aleynayı bekeldik sonra kızlar muhabbete dalınca kaldık öğle

yok boncuğum,yanluş hatırlıyon,sen pişman oldum msn geldiğime,hadi topiğe dönelim demiştin kız,şimdi suçu bize mi ateyon.lmaz:aklinialirimsmile

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

TEMMUZ AYI LıSTEMıZ

GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
[DEKıNMAN....................................................................................?? TEMMUZ

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
KUBİ.................................................................................11 AĞUSTOS
DİDGOK..........................................................................................15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK....................................................................................15 AGUSTOS
HALET............................................................................................20 AĞUSTOS
BİRSEN29.......................................................................................20 AĞUSTOS
MIZMIZ.............................................................................................22 AĞUSTOS
MAVİ2505.........................................................................................24AĞUSTOS
YELİZ...............................................................................................25 AĞUSTOS
AYŞEN_34........................................................................................27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER.................................................................................27 AGUSTOS
DERİNSU..........................................................................................???AĞUSTOS
EBRAR_53........................................................................................???AĞUSTOS
SEYDAM..........................................................................................30 AGUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ
ALEYNA84.....................................................................................1 EYLÜL
EZGİM_EZ.......................................................................................4 EYLÜL
UGURBONCUGUM..........................................................................6 EYLÜL
TURKUAZ.......................................................................................9 EYLÜL
PELİN67........................................................................................11 EYLÜL
SAMYELİ 26...................................................................................12 EYLÜL
ASİ..................................................................................................14 EYLÜL
AZRAPERİ.......................................................................................14 EYLÜL
KARDELEN......................................................................................15 EYLÜL
TUGCAL........................................................................................30 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:ömürümüz dogdu:lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
]AZİZE..........................................................................:lepi::lepi:.
YABADABADU..................................................................:lepi::lepi:
GÜNDOĞMADAN..............................................................:lepi::lepi:
ÖZLEMSOYSAL.................................................................:lepi::lepi:
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

KIZLAR YENI TARIHLERINI BILDIRMEYENLERE CEZA KESILICEK.......:)

ortada ne sucu varkı atım kardelenım saptırma kız lafıaklinialirimsmile hem herkes hadı topıge gıdelım burda olmuyo dıyınce ben o kelımeyı kullandım sonucta kendımı suclu hıssettım ben demıstım çünkü msneye gelelım dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…