Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

olur aleynam yazarım cnm
buarada kızlar su b. t. ç. kürü benı korkuttu yav
kıst yapıyormus kanama yapıyormus ben kıstten cok korkarım ınsallah banada yapmamıstır

ay ne nazlısın kız kardlenkaydirigubbakcemile3
demekkı bızım viskosıte cok cıvıkmıskaydirigubbakcemile3tırlattımkaydirigubbakcemile3

turkuazım ben iyiyim hamd olsun işte yuvarlanıp gidiyoruzzzzz
Allah iyilik versin kuzu
kimse neden konuşmuyo yaaaaaaaaaaaaa mesenedemisin,z yoksam
ama bnm msnim yok kkiiii:sinifsinif:
olur aleynam yazarım cnm
kıst yapıyormus kanama yapıyormus ben kıstten cok korkarım ınsallah banada yapmamıstır
cnm bünyeye göre değişiyor o,inş olmaz bişe sen yine doktora gidersin genel bi kontrole
yopk canım,burdayız,ben sizi takip ediyorum,zaten turkuazda bana slm vermedi,napsam acaba.:umursamaz:
kuzum direk girişte selam kızlar yazdım yaa
kardeloşşşşşş selammmmm nasılsınnnn??olumunekankayizsmile

boncukum sanada selam kuzuuuuopuyorumnanaktan

olur aleynam yazarım cnm

ben kullandım,bişey yapmadı,zaten kist olduğunda anlarsın,henmen yumurtalıklarında bi sızı olur,bereberlikte bile çok acır kist olunca.

Yok dr bişe deömedi bize bizimkiler sınırda cıktı herşey yani

vizkozite normal yazıyo

morfoloji yüzde 4 hareketlilikte

ileri yüzde 14

canım dur senin moralini düzelteyim bizde morfoloji %0 ve ileri harekettli sadece %5 ti rabbim ol dedikten sonra oluyor yeterki vakti zamanı gelsin tabi bizde boş durmadık arısütü bal polen karışımından 2 kavanoz yedi eşim bunu yanı sıra 2 ay keçiboynuzu kürü de yaptık birde evicap diye bi e vitamini kullandı eşim belki onların yararı olmuştur

heee,gördüydüm aslında,takılım şuna dedim.aklinialirimsmile
kardeloşaa bak iki topic arasında mekik dokuyor

yetişiyom ama ikisinede,kimseyi atlamıyorum.kaydirigubbakcemile3

bersucum hoşgeldin canım,haklısın sonuç trilyonnda olsa,rabbim ol demeden olmaz,o yüzden takılmamamız lazımda,gönül sözden anlamıyo bi türlü,hele hamileleri,tatlı talı çocuukları görünce,içimize daha bi ateş düşüyo.

haklısın canım bende 28 ay bekledim o zmanlar bu kadar pozitif değildim ama şimdi düşünüyorumda kendimi boşu boşuna yıpratmışım diyorum inşallah kızlar en yakın zmanda sizlerinde haberlerinizi bir bir alıcaz HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…