aferin kuzuheee,gördüydüm aslında,takılım şuna dedim.aklinialirimsmile
yetişiyom ama ikisinede,kimseyi atlamıyorum.kaydirigubbakcemile3
saol turkazım sen nasılsın canım işler nasıl gidiyo dün seni sinirlendirmişler heralde
aferin kuzu
iyi çok şükür cnm evet sinir ettiler
htta iyi hatırlattın ben yarım saat mola veryim kzılarr sonra görüşürük öptüm hepiciğinizii
ne molası bu,ben biliyom,artık sen onu bırakmalısın bence,bebek hazırlığı için bunu yapman gerenk.lmaz:
kız Allah iyiliğini versin yok bee oruçluyum ben :)
dinlenme molası
sanada güle güle kardelenim
yanlız bırakıyonuz beni
şaka bende çıkıcam görüşürz öptüm hepinizi
canım dur senin moralini düzelteyim bizde morfoloji %0 ve ileri harekettli sadece %5 ti rabbim ol dedikten sonra oluyor yeterki vakti zamanı gelsin tabi bizde boş durmadık arısütü bal polen karışımından 2 kavanoz yedi eşim bunu yanı sıra 2 ay keçiboynuzu kürü de yaptık birde evicap diye bi e vitamini kullandı eşim belki onların yararı olmuştur
tamam canım yazıyım 20 tane okuyamazsan bakarız çaresine çok saol bitanemopuyorumnanaktanCanım bana da 20tane yaz tabi o zamana regl biterse okurum,mirageye de cumaya yazdım ama okuyabilecek miyim bilmiyorum.Sen yaz bana okuyamazsam haber veririm
Hoşgeldin canım
derdanur canım doğum günün kutlu olsun
Akşam pastalar yapılmış,havai fişekler patlatılmış ,msanler alınmış ohh Allah hiç bozmasın muhabbetinizi canlarım opuyorumnanaktan
onun işi oo kuzum bayılır kolaçan etmeyekardeloşaa bak iki topic arasında mekik dokuyor
bersum nasılsın canımbu arada datlu hatunlar hepinize merhabaaaaaa
kolay gelsin derdam işin zorya kızlar ben bi klozet takımı örüyom bi size bakıyom şaşı olcem valla
canım bugün işlerim var yaa evde değilim zaten annemlerdeyimebrar sende bi beş dakka gelseydin,görüşseydik,hala uyuyon mu kız?şiştin şiştin uykudan.sempatiksalakcinni
vayyyy mavişim süpermiş kız sempatiksalakcinniSelam canlarım nasılsınız bakıyım
dün internet bozoldu giremedim.Ebruşum benim uçağım hem büyük hemide kaliteli airbus 340 ona göre yani artık kime isterseniz gelebilirsiniz dün akşam hazırlamıştım uçağı senin için ama internet olmayınca haber veremedim
bende şimdi işteyim ama çıkacam akşama görüşürüz Allah izin verirse öpuyorum komacannnn
şekerler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?