Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

heee,gördüydüm aslında,takılım şuna dedim.aklinialirimsmile

yetişiyom ama ikisinede,kimseyi atlamıyorum.kaydirigubbakcemile3
aferin kuzu

saol turkazım sen nasılsın canım işler nasıl gidiyo dün seni sinirlendirmişler heralde

iyi çok şükür cnm evet sinir ettiler
htta iyi hatırlattın ben yarım saat mola veryim kzılarr sonra görüşürük öptüm hepiciğinizii

aferin kuzu

iyi çok şükür cnm evet sinir ettiler
htta iyi hatırlattın ben yarım saat mola veryim kzılarr sonra görüşürük öptüm hepiciğinizii

ne molası bu,ben biliyom,artık sen onu bırakmalısın bence,bebek hazırlığı için bunu yapman gerenk.lmaz:

kızlar ben kacıyorum artık ev temızlenıcek yemek yapılıcak cok calısmam gerek be:hulya: bugece gelemıcem uyumayı denıcem cok kötü oluyorum bakalım bgnde böyle denım uyuyamzsam damlarım zaten hadı öptüm kendınıze ıyı bakına.s.

ebrar sende bi beş dakka gelseydin,görüşseydik,hala uyuyon mu kız?şiştin şiştin uykudan.sempatiksalakcinni

BERSUM SAGOL CANIM BÖYLE ŞEYLER DUYUNCA İNSANA MOREL OLUYO GERCEKTEN

ARISÜTÜ BAL POLEN KARIŞIMINI SENMİ KARIŞTIRDIN YOKSA ÖYLE HAZIRMI ALDIN CANIM BENDE ALIYIM DİYORUM ONDAN

EVİKAP 1 AY İÇMİŞTİR EŞİM DÜZENLİ KULLANMADI Kİ

SAGOL CANIM MOREL OLDUN BANA :teselli:

Selam canlarım nasılsınız bakıyım
dün internet bozoldu giremedim.Ebruşum benim uçağım hem büyük hemide kaliteli airbus 340 ona göre yani artık kime isterseniz gelebilirsiniz dün akşam hazırlamıştım uçağı senin için ama internet olmayınca haber veremedim
bende şimdi işteyim ama çıkacam akşama görüşürüz Allah izin verirse öpuyorum komacannnn

aleynacım hazır karışım almıştık artık marketlerde bile var sizede şifa olur inşallah eşin sigara içiyosa onuda bırakması lazım eşim tiryakiydi ama mecbur bıraktı maalesefki bebişin haberini alınca yeniden başladı keşke başlamasaydı ama ne yapalım

tamam canım yazıyım 20 tane okuyamazsan bakarız çaresine çok saol bitanemopuyorumnanaktan
kardeloşaa bak iki topic arasında mekik dokuyor
onun işi oo kuzum bayılır kolaçan etmeye
bu arada datlu hatunlar hepinize merhabaaaaaa
bersum nasılsın canım
minişin nasıl ?
ya kızlar ben bi klozet takımı örüyom bi size bakıyom şaşı olcem valla
kolay gelsin derdam işin zor
allahım kolaylık versin
ebrar sende bi beş dakka gelseydin,görüşseydik,hala uyuyon mu kız?şiştin şiştin uykudan.sempatiksalakcinni
canım bugün işlerim var yaa evde değilim zaten annemlerdeyim
kargoları dolaştım bugün hiçbirinde soğutma sistemi yokmuş
gerçi arıycam seni konuşuruz
vayyyy mavişim süpermiş kız sempatiksalakcinni
bak bundan snra senin uçağındayım ona göre en önlerde yerimi ayır kuzu
buarada 20 tane dua yazdım gördünmü canım .tugçal için
okursan sevinirim
şekerler nasılsınız

şekerim hoşgeldin sefa geldin
ben iyiyim sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…