Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar mrbb dün okutttum kuran ımı çok şükür .... tüm cocuk isteyenlere rabbim bebek nasip etsin die dua ettirdim inş kabul olur canlarım... bende bugün 1 de gidicem kısmet olursa dr a bakalım bizim minik nasıl iyimi cinsiyeti umarım gösterir yaa meraktan çatlarım sona aslında önemli olan saglıgı ama insanoglu meraklı işte :)
nuruncum bebik okadannn büyümüş canım rabbim sizlerede nasip etsin seninde tedavin hayırlı olsun inşşş

hayırlı cumalar olsun rabbim tüm duaları kabul eylesin saglık sıhhhati mutluuluugu evimizden eksik etmesin evimmizi çocuk sesiyle evlatla şenlendirsin ..a min...

slm kızlar bız bguun kocısle aktardan bır karısım aldık

bır kac kısı tanıdıgım bu sayede hamıle kaldı bana yalvarıolardı almayıyordum kısmet bugunmus

40 mılyona bır macun

ıcınde bal polen arı sutu var kızlar

yumurtlama yardımcı spermlerı yukseltıo bakalım hayırlısı

sonuclar nasıl cıktı cnm yazmamıssın merakettık:1shok:

hayırlı cumalar olsun rabbim tüm duaları kabul eylesin saglık sıhhhati mutluuluugu evimizden eksik etmesin evimmizi çocuk sesiyle evlatla şenlendirsin ..a min...

aminn canımm inşallahh..
sendee sağlıklı,sıhhatlı bi şekilde alırsın bebişini kucağınaa..ne güzzel cinseyetini öğrenceksin bugün nasıl heyecanlısındır kimbilir.bakalım gstercekmi:Saruboceq:

boncugum hoşgeldin datlum bende heyecanlıım vallaa :) hayırlısı olsun inşallah evlat olarak hayırlısı olsun saglıklı olsn
sen nasılsın neler yapıyon

saol burcum darısı size olsun inşallahhh ... ya göstericek mi die düşünmek istemiyom inan ki geçen gittigimde dr söylemedi 3 hafta sona derim dedi artık saglıgını bıraktım acaba kıs mı erkek mi die kafayı yedim inş söylerde artık hep saglıgını düşünürüm .. sen nasılsın canım

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

:nazar:MAYIS AYI LİSTEMIZ:nazar:

NURUNAYN : .................................................................... 10 MAYIS
KUMSAL: ......................... .............................................. 10 MAYIS
SHARK_11 ....................... ................................................... . 11 MAYIS
YABADABADU...................................................................... 15 MAYIS
BUURCUUM: ....................... ............................................... 17MAYIS
ALEYNA84: ......................................................................... 18 MAYIS
MAVİ2505: ........................................................................... 18 MAYIS
EBRAR:................................................................................ 20 MAYIS
PELİN67:............................................................................... 21 MAYIS
JARNANA_21:....................................................................... 21MAYIS
AYSEN_34: .......................................................................... 22 MAYIS
SAMYELİ26:......................................................................... 26MAYIS
EZGIM_EZ: .......................................................................... 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: ................................................................. 27 MAYIS
AZİZE1: ............................................................................... 29 MAYIS
İNCEMEŞE............................................................................. 29MAYIS
BERSUU:............................................................................... 30 MAYIS
EMOS8935:........................................................................... 30 MAYIS

:nazar:HAZİRAN AYI LİSTEMİZ :nazar:
YELİZİPUCU.................................................................................1 HAZİRAN
MIZMIZ:..................................................................................... 1 HAZİRAN
GELİNCİK37_34:........................................................................ 4-5 HAZİRAN
UGURBONCUGUM:..................................................................... 6 HAZİRAN
DERİNSU :.................................................................................. 15 HAZİRAN
:CüvCüv::nazar::nazar:HAMİŞLERİMİZ :nazar::nazar: :CüvCüv:

YUSNES : ......................................... İLK HAMİŞİMİZ ::CüvCüv:lepi::lepi:
AŞKMELEGİ :....................................GÜZEL HAMİŞİMİZ:CüvCüv::lepi::lepi:

UMARIM KIZLAR YUSNESTEN SONRA HEPIMIZ GÜZEL HABERLER VERIRIZ :emir_bebek::emir_bebek:ALLAHIM KALBIMIZDEN GEÇENI HAKKIMIZA HAYIRLI EYLESIN:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar mrbb dün okutttum kuran ımı çok şükür .... tüm cocuk isteyenlere rabbim bebek nasip etsin die dua ettirdim inş kabul olur canlarım... bende bugün 1 de gidicem kısmet olursa dr a bakalım bizim minik nasıl iyimi cinsiyeti umarım gösterir yaa meraktan çatlarım sona aslında önemli olan saglıgı ama insanoglu meraklı işte :)
nuruncum bebik okadannn büyümüş canım rabbim sizlerede nasip etsin seninde tedavin hayırlı olsun inşşş
allah kabul etsin canım amin... inşallah bizlerde görürüz bu güzel günleri... bebişin inşallah gösterir kızmı erkekmi oldugunu göstermeyince kız olur diyorlar ama hayırlısı olsun saglıkla gelsin minişin kollarına inşallah canım:Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın canım sanada hayırlı cumalarkaydirigubbakcemile5
sagol canım nasılsın?

yolun açık olsun boncugum güle güle git evine canım :) ya bende annemlerdeyim burası soguk yaaa benim ev sıcaktı kaprilerle geziyodum burda hırka aldım normalde elazıg ın merkesi ama buz gibii herkes grip olmuşş umarm bana geçmez

Back
X