Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar burda kk da okudum erkek yumurtalıklarını buzlu kaseye tutarsa hamiş kalınıyormuş doğrumudur acaba?
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkeze
slm kızlar bız bguun kocısle aktardan bır karısım aldık
bır kac kısı tanıdıgım bu sayede hamıle kaldı bana yalvarıolardı almayıyordum kısmet bugunmus
40 mılyona bır macun
ıcınde bal polen arı sutu var kızlar
yumurtlama yardımcı spermlerı yukseltıo bakalım hayırlısı
hayırlı cumalar olsun rabbim tüm duaları kabul eylesin saglık sıhhhati mutluuluugu evimizden eksik etmesin evimmizi çocuk sesiyle evlatla şenlendirsin ..a min...
boncugum hoşgeldin datlum bende heyecanlıım vallaa :) hayırlısı olsun inşallah evlat olarak hayırlısı olsun saglıklı olsn
sen nasılsın neler yapıyon
allah kabul etsin canım amin... inşallah bizlerde görürüz bu güzel günleri... bebişin inşallah gösterir kızmı erkekmi oldugunu göstermeyince kız olur diyorlar ama hayırlısı olsun saglıkla gelsin minişin kollarına inşallah canım:Saruboceq:kızlar mrbb dün okutttum kuran ımı çok şükür .... tüm cocuk isteyenlere rabbim bebek nasip etsin die dua ettirdim inş kabul olur canlarım... bende bugün 1 de gidicem kısmet olursa dr a bakalım bizim minik nasıl iyimi cinsiyeti umarım gösterir yaa meraktan çatlarım sona aslında önemli olan saglıgı ama insanoglu meraklı işte :)
nuruncum bebik okadannn büyümüş canım rabbim sizlerede nasip etsin seninde tedavin hayırlı olsun inşşş
hayırlı cumalar olsun rabbim tüm duaları kabul eylesin saglık sıhhhati mutluuluugu evimizden eksik etmesin evimmizi çocuk sesiyle evlatla şenlendirsin ..a min...
sagol canım nasılsın?günaydın canım sanada hayırlı cumalarkaydirigubbakcemile5
hayırlı cumalar kızlar
gökcem hadı hayırlsıı cnm merakla beklıyoruz sonucu:ecrin_bebek:
haa bu arada boncugum incemeşem adet oldu buraya yazmaya unutmuştur ekle isterse n listede