Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yolun açık olsun boncugum güle güle git evine canım :) ya bende annemlerdeyim burası soguk yaaa benim ev sıcaktı kaprilerle geziyodum burda hırka aldım normalde elazıg ın merkesi ama buz gibii herkes grip olmuşş umarm bana geçmez
iyiyim canım sen nasılsın?hoşbulduk pelınım nasılsın cnm
güle güle canım afiyet olsunopuyorumnanaktankızlar ben çıkayım bnm koca daha horul horul uyuyo kaldırayımda kahvaltı yapalım öpüyorum hepiniziiiiiiopuyorumnanaktan
saol pelincim darısı sana ve isteyen herkese olur inş umarı gösterir kendini saklamaz :) dedigin gibi ge gösteren kız oluyo gerçi çogu kişi banakız olacak diyo ya bakalım hayırlısı :)
ıyıyım pelınım cok şükür cok sagolopuyorumnanaktan
kızlar dün baya kaynatmıslar tarıfler falan yazmıslar kacırdık hepsınıkaydirigubbakcemile3
evet canım dün evde yoktum oyüzden giremedim ama baya kaynatmışlar gercekten ben şeyi anlamadım erkeklerin buz olayını nasıl oluyo acabakaydirigubbakcemile3bilmiyorumkismile
bende anlamadım cnm ben benım kocıse söylesem benı boşar kesınkaydirigubbakcemile3
gökcem kib cnm haberlerını beklıyoruz sıkı gıyın gıt öptüm:1hug: