Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar ben çıkayım bnm koca daha horul horul uyuyo kaldırayımda kahvaltı yapalım öpüyorum hepiniziiiiiiopuyorumnanaktan

saol pelincim darısı sana ve isteyen herkese olur inş umarı gösterir kendini saklamaz :) dedigin gibi ge gösteren kız oluyo gerçi çogu kişi banakız olacak diyo ya bakalım hayırlısı :)

yolun açık olsun boncugum güle güle git evine canım :) ya bende annemlerdeyim burası soguk yaaa benim ev sıcaktı kaprilerle geziyodum burda hırka aldım normalde elazıg ın merkesi ama buz gibii herkes grip olmuşş umarm bana geçmez

eee oralar soğuk olurmus cnm dıkkat et aman üşütme sakın vereliniortak

hoşbulduk pelınım nasılsın cnm
iyiyim canım sen nasılsın?
kızlar ben çıkayım bnm koca daha horul horul uyuyo kaldırayımda kahvaltı yapalım öpüyorum hepiniziiiiiiopuyorumnanaktan
güle güle canım afiyet olsunopuyorumnanaktan
saol pelincim darısı sana ve isteyen herkese olur inş umarı gösterir kendini saklamaz :) dedigin gibi ge gösteren kız oluyo gerçi çogu kişi banakız olacak diyo ya bakalım hayırlısı :)

amin canım inşallah saklamaz ama dedigin gibi hayırlısı olsun :)

ıyıyım pelınım cok şükür cok sagolopuyorumnanaktan
kızlar dün baya kaynatmıslar tarıfler falan yazmıslar kacırdık hepsınıkaydirigubbakcemile3

ıyıyım pelınım cok şükür cok sagolopuyorumnanaktan
kızlar dün baya kaynatmıslar tarıfler falan yazmıslar kacırdık hepsınıkaydirigubbakcemile3

evet canım dün evde yoktum oyüzden giremedim ama baya kaynatmışlar gercekten ben şeyi anlamadım erkeklerin buz olayını nasıl oluyo acabakaydirigubbakcemile3bilmiyorumkismile

evet canım dün evde yoktum oyüzden giremedim ama baya kaynatmışlar gercekten ben şeyi anlamadım erkeklerin buz olayını nasıl oluyo acabakaydirigubbakcemile3bilmiyorumkismile

bende anlamadım cnm ben benım kocıse söylesem benı boşar kesınkaydirigubbakcemile3
gökcem kib cnm haberlerını beklıyoruz sıkı gıyın gıt öptüm:1hug:

bende anlamadım cnm ben benım kocıse söylesem benı boşar kesınkaydirigubbakcemile3
gökcem kib cnm haberlerını beklıyoruz sıkı gıyın gıt öptüm:1hug:

aynen canım sacmalama der banada ama şimdi okudum yumurtalıklarını buzlu keseye tutuyorlarmış o kadar zor bişey de degil denemeye deger aslındakaydirigubbakcemile3

hayirlicumalarcopywb6eggy9.jpg

Back
X