Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

anladım canım.... yaa bizdeki durum farklı biraz... her olayı zaten annemler ve kaynanamlar falan birlikte yaşadığımız için onlar bizi tamamen rahat bırakmış durumdalar.... ama bende biraz daha bekleyin kendini topla demelerinden sıkılıyorum bazen... gerçi önümüzdeki ay çalışmalara başlıcamızı bilmiyolar.... hatta hamilelik olur da devam ederse karnım çıkana kadar söylemeyi bile düşünmüyorum... çünkü annem de kayınvalidem de çok fazla hayal kurup hemen patik neyin örmeye başlıyor... olmayınca da bu sefer biz onları teselli etmeye çalışıyoz... ben hiç üzüntümü yaşayamadım... milleti teselli etmekten.....

amin ebrarımm

halecim bende sana hoşgeldin demiştim sanki unuttummu acaba yazdım sanki ama

derdam erkeklere iyi gelmez herhalde sıcak balımm

ya evet kesinlikle kapatırlar
ama gelinde kabahat olsa cümle alem duyar
ya ben tüp yaptım eşimin ailesine tembih ettim kimse duymuycak diye sanki bunu demedim herkese yayın dedim kırk kat yabancı tüp yapmışsın filan diye sordu .çıldırdım acına bile yanamıyosun oderece yaa

derdam haklısın devamlıda söyleme eşinin gücüne gider

be bile daha eşime sorun sende diyemedim yani dilim varmıyo

sen annesine de demek istedim yabancıya deyil tabikide

bir kere söyle kestir at demek istedim daha söyliyemesin

insan oglunun hatırı için susar bişe demez nasıl insanlar var ya anlamadım

Son düzenleme:

canımm rabbimm büyükkkk mübarekk günler hürmetine sevindirecek seni çokk yakın zamanda canımmm o seni üzen insanlarada vrecek elbett derslerinii mevlamm

tugcem aynı kararı bende verdim nsip olursa söylemiycem
dediğin gibi acımı yaşıyamadım onları teselli etmekten
mafoldumbenmafoldumben

ben kendi aileme üzülürler diye söylemiyorum zaten gerçi anlıyolardır ama bide diile gettirip daha çok yıpranmalarını istemiyorumm
çok hassastır annem de kardeşlerimde benden daha çok üzülürler
herzmn dediğim gibi
ağlarsaa anam ağlar gerisi yalan ağlarrr

ya ne olcaksa sanki dünya bebeğin ekseninde dönüyo
olmuyabilirde kimseyi ilgilendirmezki
herşey RABBİMİN elinde
çok zor çok off off

öğle aleynacım
evat ebrraım iyi gelmaz biliyomda yelizdediya eşimde olsa onudamı kapğlıcalara yollıycakalr diye onun için dedim
ama erkekdede çok soğuk zarra veriyo

en güzeli bu tarz şeyleri ailelerle paylaşmamak o zaman... eşimin ailesinden hiç böyle bir tepki görmedim ben... hatta sperm analizi yaptırmamızı falan da onlar istedi yani... hep sana bakılıyo belki oğlumda bişey vardır falan diye... bilmiyom yani heralde arkamdan konuşmuyolardır... mesela benim düşüklerimden başka akrabaların falan haberi yok muş hiç.... daha yeni evliler düşünmüyolar falan diyolarmış... ben onların yalancısıyım... benim annem zaten ketimdür söylemez de kaynanamda söylemez heralde....

ayy bide bunaltırlaaar ben biliyorumm gittinizmi doktora ne oldu da ne olduu çekemem
allahım inşallah itiraf etmeme gerek kalmadan gelir bebişimm
inşallah cümlemizin gelir bebişleri kızlarrr

kızlar varya hayatta çok daha büyük acılar var
onun için hamdetmeliyiz
bize çok ağır geliyo belkide başka derdimiz olmasın yeterki
bugün bir haber aldım şok oldum biyakınım 45 yaşında ve hamile ikinci çocuğu olucak
ben yaşı çok takardım onuda takmıyorum artık

kızlar yaa kusura bakamyın üzdüm sizde bvu gece duygusal takıldık ama boşvermeyi öğrenmemeiz lazım
saol azram tez vakitte herlkeze inşalalh
yelizcim söyleme canım çünkü gerek kalmıycak inşalah rabbim biyik olverri bakarsın

amin yelizcim amin.... üzmeyin kendinizi... bizim de cennet kokulularımız gelecek inanın buna... sadece sıranın gelmesini bekliyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…