Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

anladım halecimm konuşmalar yoğun ya ondandır canım

derdam ben dalga geçtim kuzum herhalde eşimde olsa onu götürürlerdi dedimm

amin ebrarım rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin annelerimize

ayy evet çvre baskısı yüzünden bu kadar yıpranıyoruz olmayadabilir ama bizi bize bırakmıyolarki
olmazsa ölecemizi sanıyoz
elbette herkes ister bir yavrusu olsun şu fani hayatta bir nesil bıraksın ama olmazsa vardır rabbimin bir bildiği

derdam olurmu üzmek hep kakara kikiri yapamayzki hayatımızın gerçeği işte

ama inşallah tez zamanda göbüşler şişer

var tabi... geçen gün bebeği ölen arkadaşımdan bahsetmiştim...Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesi... o çok daha zor... kucağına al... öp kokla sonra toprağın altına göm.... Allah göstermesin... öyle olcaksa da gelmesinler zaten.... biz bebek yapmak için yaratılmadık.... Rabbime kulluk yapmak için yaratıldık... bırakın kim ne derse desin... kimse sizden ve eşinizden değerli değil... henüz yok çocuk mocuk olursa ilk sana söylicem deyip kestirip atın...

ben bu sfer kesin kaçarım canlarım seviyorum sizi dua edicem bol bol hepinize iyi sahurlar öptüm hepinizi hakkınızı helal edin
en yakınalrım bile dinlemezken beni dinlediniz saolun kızlar

kesinlikle yaa bizi öyle motive ediyolarki sanki herşey çocuk olmazsa bizde olmayız
ya o duyguyu kim tatmak istemez o mis kokuyu içine çekiceksin ya insan rüyada bile görse çıldırıyo

hetcim tatlı rüyalar hayırlı sahurlar canım

derda herzamn anlat canım paylaşmak güzeldirrrrrrr

kendini kasma sakın

biz dinleriz bizi bizden başka kimse anlamaz cünkü

derdam ne hakkımız varki helal olsun sende helal et
hayırlı sahurlar tez vakitte yüzün gülsün canım arkadaşım

halecim kuusra bakamdın dimi canım dalgınım ondan canım benim saol sende dilerim sende kavuşursun tez vakitte bebeğine
yelizcim analdım ben güldüm alemsin dedim hatta

tugcem aynen öyle kuzum
budünyada kulluk için varız bunun bilince olursak zaten yeter
tabiki gönül ferman dinlemiyo ama yapılcakda bişey yok
milyarları versen rabbim ol demeden olmuyo

maşallah ebrarım 45 yaşında doğal yoldanmıı

sağolun tuğçecim ebrarım derdam inşallah 2011 e giiiiirmeden hepimiz hamiş kalalımm

hayırlı sahurlar halecimm

tuğçecim gerçekten maşallah çok anlayışlılarmışş
yani henüz bana çocum olmuyo diye tepkş gösteren olmadı ama beni sormaları bile rahatsız ediyoo
bilemiyorum şu an yaptıkları yapacaklarının teminatı gibi geliyo sanırım

derdammmmmmmm hayırlı sahurlar canım tatlı rüyalar

eşinle sana mutluluklar birbirinizi kimse için üzmeyin canımolumunekankayizsmile

yelizim evet kuzum doğal yolla
maşallah gerçektende ya bunu duyunca daha bir ümitli oldum
hani korkularım vardı yaş geçiyo filan diye yok artık korkmuyorum nasip olursa olucak

aminnnn.... 2011 de anne olalım hep beraber... daha kuzularla birlikte buluşcaz kızlar.... veletler oraya buraya mişicek... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…