Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam ebrarcım nasılsın görüşmeyeli valla ben bugün izinliyim kocişte evde ama şimdi cumaya gitti bende bi bakayım dedim özledim valla muhabbeti iki günde

selam canım hoşgeldin ..ben iyiyim şükür sen nasılsın tatlım?
valla muhabbet çok hoş canım bende bırakıp kalkamıyorum.

işe yaramasına sevindim canım inşallah hep düzenli olur adetlerin ve ondan sonrada bebişin göbüşüne konar inşallah canım:Saruboceq:

işe yaramasına sevindim canım inşallah hep düzenli olur adetlerin ve ondan sonrada bebişin göbüşüne konar inşallah canım:Saruboceq:

amin canım inşallah ya rabbim hepimize nasip etsin enkısa zamanda...
buarada çörekotundan bahsediyo ayy iyki çtım tvyi..

evet muhabbet güzel ebrarcım ama benım cıkmam lazım işlerimi yapıyım sonra görüşürüz canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

pelinim bende çıkıyorum zaten canım işler beni bekliyo bide gezmelere gidicem .bende öpüyorum seni bitanem..

mavişim kusura bakma bitanem yaa çıkmam gerek daha sonra devam ederiz muhabbete olurmu .
öpüyorum seni allaha emanet ol..

--------------------------------------------------------------------------------

mrb kızlar dayımın kızı tedavi görüyo çocuk için
2 yıldır tedavi görüyo pcosu var idrar yollarında tekrarlayan iltihap var.yumurtlyamıyo ,rahim filmi çektirdi tüpleri açık
malum zor bi süreç bilirsiniz çok üzülüyo herkes farklı bi doktora yönlendiriyo en son görümcesinin yönlendirdiği doktora gitmiş ve doktor rahimin çok küçük rahminden parça alıcam demiş tabi korktu hiç böle bişey duymamıştık (yani çocuk tedavisinde) doktor kürtaj gibi bişey demiş kendi parçayı alıp tahlile göndericekmiş 150 milyon alırım demiş
bide 2 yıldır kaç doktora gitti hiçbirimi farketmedi
hepimiz çok korktuk malum doktorlar herzaman iyi niyetli olmuyo acaba para içinmi yapıyıo sorusu aklımıza geldi
bu konuda bilgisi olan varmı aranızda cvplarınız benim için çok önemli şimdiden teşekkürler

canım benim pek bi bilgüm yok bu konuda ama ilk defa duydum bnde böyle bişeyi..bence iyice tekrar sorup suruşturun sonuçta rahim bu yaa allah korusun bide peşin peşin parasınıda sölemiş.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

MAYIS AYI LİSTEMIZ

NURUNAYN : .................................................................... 10 MAYIS
KUMSAL: ......................... .............................................. 10 MAYIS
SHARK_11 ....................... ................................................... . 11 MAYIS
YABADABADU...................................................................... 15 MAYIS
BUURCUUM: ....................... ............................................... 17MAYIS
ALEYNA84: ......................................................................... 18 MAYIS
MAVİ2505: ........................................................................... 18 MAYIS
EBRAR:................................................................................ 20 MAYIS
PELİN67:............................................................................... 21 MAYIS
JARNANA_21:....................................................................... 21MAYIS
AYSEN_34: .......................................................................... 22 MAYIS
SAMYELİ26:......................................................................... 26MAYIS
EZGIM_EZ: .......................................................................... 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: ................................................................. 27 MAYIS
AZİZE1: ............................................................................... 29 MAYIS
İNCEMEŞE............................................................................. 29MAYIS
BERSUU:............................................................................... 30 MAYIS
EMOS8935:........................................................................... 30 MAYIS

HAZİRAN AYI LİSTEMİZ
YELİZİPUCU.................................................................................1 HAZİRAN
MIZMIZ:..................................................................................... 1 HAZİRAN
GELİNCİK37_34:........................................................................ 4-5 HAZİRAN
UGURBONCUGUM:..................................................................... 6 HAZİRAN
DERİNSU :.................................................................................. 15 HAZİRAN
:CüvCüv:HAMİŞLERİMİZ :CüvCüv:

YUSNES : ......................................... İLK HAMİŞİMİZ ::CüvCüv:lepi::lepi:
AŞKMELEGİ :....................................GÜZEL HAMİŞİMİZ:CüvCüv::lepi::lepi:

UMARIM KIZLAR YUSNESTEN SONRA HEPIMIZ GÜZEL HABERLER VERIRIZ ALLAHIM KALBIMIZDEN GEÇENI HAKKIMIZA HAYIRLI EYLESIN:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar saracoğlunu dınlemıssınızdır bal tarcın çörek otu kürü yapanlar özellıkle onlara dıyorum
çörekotu mıdede bıle öğütülemıyormus oyüzden mutlaka sadece 3 cay kasıgı çörekotunu ezıp kullanmalıymıs fazlası zararmıs ve ezmeden tüketılmemelıymısvereliniortak
bıde tirotı olanalra dereotunu tavsıye ettı dıger konustuklarını kacırdım:1no2:

canım bende ılkk:uhm:ez duydum ıyıce arastırsın bence

bende ilk kez duydum bence de cok araitırın arkadaşım her dr güven olmuyo valla

slm kızlar nasılınız esım sonucunu pazartesı oglen alcam bakalım ne cıkcak hayırlısıyla bırsey cıkmaz ınsallah

YUSNES : ......................................... İLK HAMİŞİMİZ ::CüvCüv:lepi::lepi:
AŞKMELEGİ :....................................GÜZEL HAMİŞİMİZ:CüvCüv::lepi::lepi:

aaa bi kişi daha mı hamile kaldı çok sevindimm yaaa:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…