Allah ım hayırlısı ile bebeklerımıze kavusmamızı nasıp etsin inş.:ecrin_bebek:
selam ebrarcım nasılsın görüşmeyeli valla ben bugün izinliyim kocişte evde ama şimdi cumaya gitti bende bi bakayım dedim özledim valla muhabbeti iki günde
evet canım çok haklısın stres çok büyük etken .biara bendede oldu ay ne korkmuştum niye bitmiyo bu diye..
valla soğan işe yaradı çok şükür şimdilik .inşallah devamı gelirde .artık bıktım inanki doktora gidip söktürücü almaktan..
işe yaramasına sevindim canım inşallah hep düzenli olur adetlerin ve ondan sonrada bebişin göbüşüne konar inşallah canım:Saruboceq:
--------------------------------------------------------------------------------
mrb kızlar dayımın kızı tedavi görüyo çocuk için
2 yıldır tedavi görüyo pcosu var idrar yollarında tekrarlayan iltihap var.yumurtlyamıyo ,rahim filmi çektirdi tüpleri açık
malum zor bi süreç bilirsiniz çok üzülüyo herkes farklı bi doktora yönlendiriyo en son görümcesinin yönlendirdiği doktora gitmiş ve doktor rahimin çok küçük rahminden parça alıcam demiş tabi korktu hiç böle bişey duymamıştık (yani çocuk tedavisinde) doktor kürtaj gibi bişey demiş kendi parçayı alıp tahlile göndericekmiş 150 milyon alırım demiş
bide 2 yıldır kaç doktora gitti hiçbirimi farketmedi
hepimiz çok korktuk malum doktorlar herzaman iyi niyetli olmuyo acaba para içinmi yapıyıo sorusu aklımıza geldi
bu konuda bilgisi olan varmı aranızda cvplarınız benim için çok önemli şimdiden teşekkürler
--------------------------------------------------------------------------------
2 yıldır tedavi görüyo pcosu var idrar yollarında tekrarlayan iltihap var.yumurtlyamıyo ,rahim filmi çektirdi tüpleri açık
malum zor bi süreç bilirsiniz çok üzülüyo herkes farklı bi doktora yönlendiriyo en son görümcesinin yönlendirdiği doktora gitmiş ve doktor rahimin çok küçük rahminden parça alıcam demiş tabi korktu hiç böle bişey duymamıştık (yani çocuk tedavisinde) doktor kürtaj gibi bişey demiş kendi parçayı alıp tahlile göndericekmiş 150 milyon alırım demiş
hepimiz çok korktuk malum doktorlar herzaman iyi niyetli olmuyo acaba para içinmi yapıyıo sorusu aklımıza geldi
bu konuda bilgisi olan varmı aranızda cvplarınız benim için çok önemli şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?