oyy canım yanlızmı kaldın kıyamam.valla ben komşudaydım bugün çağırdı gitesem ayıp olcakdı .buakşamda yine kına var birazdan hazırlanıp çıkıcam..
sen naaptın bakıyım?
gez tabi datlummmmmmmm iyi yapıon oynarsın artık kına gecesinde fıkır fıkrkaydirigubbakcemile3
bende bişey yapmadın bugün bi pazara çıktım o kadar kocişinde iş yemeği vardı gnderdim onuda kaldım böle tek başımaaa:gitme:
canım ben ümraniyedeyim çamlıcada dükkanım vardı..
buluşalım valla sen uygun oldumu söyle ayşenide çağırırız yerimseniben
demek pazarlısın biraz uzağız..
burcummm ordamısın bugece muhabbet edicez değilmi ?ben biraz geç kalabilirim bekleyin beni tamam..
ayşen çamlıca kuzum ben ümraniye..gerçi çamlıca dedim ama ayşen mi idi orda oturan sen ümraniye de miydin yaa unuttum kusura bakma
inş ablam yaa hafta içi izinliyim ben ama haziran gibi yıllık izne çıkıcam
o zman çok iyi olur ist'da olursanız ayarlarız
izmir'e gidersemde nur'la görüşücez inş
Rize'ye gittiğinde bnm yerime de o temiz havasını çek içine boll boll olur mu?
burcummm sanada selam bu arada kusura bakma geç oldu ama :kedi:
yok kızzz almadım haftaya yalnız çıkarsam alcam benimki kzıyo alma dioda bn alcam ama haftaya koydum kafaya
burcum küçükken sevmes iyi oluyoda büyüdümü verebileceğin biyer varmı ?evde tutamazsın uçuyo filan balkondan..
tavşan alsana ben şimdi onu koydum kafaya alıcam inş..
selam kızlar
ebuşum naber kuzum
doktordan geldim sağ tarafta bi yumurta kıpırdanmaya başlamış kaydirigubbakcemile3 doktor öle dedi yani daha kesin belli değil küçükmüş bakalım salı günü tekrar çağırdı
valla hastaneye abone olduk karı koca bütün çalışanlar bizi tanımıştır artık herhalde kaydirigubbakcemile3
bulurum vercek birini o sorun değildeee canımmm bn korkarım tavşandan yaaa bide balkonda dururmuki tavşan hep bn hayatta evden içeri sokamam
aa biri beni anmış bende damlamış galiba kaydirigubbakcemile3
korkarsan alma ozaman balkonda durur ama evdede dolaştığı oluyo .benim vardı dükkanımda dururdu haftasonu getirirdim dolanırdı evde kaydirigubbakcemile3
sen yine civciv al hevesin geçsin vericek biridevarsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?