Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

AMİNNNN... CÜMLEMİZİN BEBEK İSTEYEN HERKESİN DUALARI KABUL OLSUN KUCAKLARI BOŞ KALMASIN......

duaya canı gönülden amin diyorum
tugçemin tez zamanda bebişi gelir inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Allah razı olsun tatlım..... ve amin diyen herkesten.....

kızlar nasılsınız... dün gece gelemedim... misafirler nerdeyse sahur olmuştu gittklerinde.... çok yoruldum... 10 kişi vardı dün 3 de çocuk... çocuklar da nasıl yaramaz... aleynanınkiler uslu kalıyo yanlarındA.... onlar gidince hemen sahur yapıp yattım.... bugün misafir falan yok...inşallah gece gelicem artık.....

selam kızlar hepinize iyi pazarlar
ben bugün yokum çevrimdışıyım yani kaydirigubbakcemile3
önce görümcemlere gidicez bebeğe bakmaya :kedi:sonrada arkadaş iftara çağırdı oraya geçicez .
anca gece burda olurum .beni özleyin bacılarım opuyorumnanaktan

BONCUĞUM gelirsen halenin listesini yaparmısın ?
sende gelmezsen gece gelince yaparım .şimdi çıkmam gerek öptüm sizi

mrb güzellerrr
geldim kimseler yok hafta sonu geziyonuzmu yoksam yatıyonuzmu uykucularrr neyse buakşam iftara gitcez gelince görüşürüz burda olursunuz inş kib öptm

canım ben daha kırmızı kartı görmedim bakalım hayırlısı

herkese selam

kızlar ben okudum 300 tane selatı tefriciye RABBİM kabul etsin İNŞALLAH

RABBİM yelize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH

abla bende sana okurum yasin 3 tane okuyunca yine alırım

herkese hayırlı iftarlarrrrrrrrrrrrrrr

selam kızlarrrrr gidiyom geliyom topik boşşşş
bu arada allah kabul ederse ebroşum sana 1. yasinini okudum henüz tarih belli değil diye acele etmedim 2 sinide en yakın zamanda okurum
birde henüz listesi yapılmamış olsada hale arkadaşımızada 10 tane ayetel kürsi okudum haber vereyim dedim hepinizi öptümmmm

EBRAR için 41 yasin listemiz
DERDANUR_10
KARDELEN_5
TURKUAZ_5
EBRAR_5
TUGCAL_2
PORTAKALSUYU_1
BERSUU_3
ALEYNA_3
UĞURBONCUĞUM_5
kızlar liste şimdilik böyle 2 tane eksiğimiz kaldı süre vermedim ama bitirirseniz sevinirimoldumu canlarım opuyorumnanaktan

slm bersuucm bugün pazar ya herkez uyuyo kocişiyle beraber yada geizyolar kaydirigubbakcemile3
ben kaçar canım yemek yapmam lazım öptüm gece gelirim

derin sen mi ordasın kız,bu sefer varsın,eminim,hadi gel,kimsecikler yokken kaynatalım beraber.kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile

selam canlarımmm..ifadeleri bu laptopta koymak çok zor geliyo yaaa yavan bi yazı olcak ama idare ediverin:))

yaff ebroş aşkol yaaaaa..sana YASİN okunuyomuş haberim yok(( kalan 2 taneyi ben okurum derdanurcum yaz listeye cnm.

ya geçmiş çok birikmiş oku oku bitiremiyom yazayım dedim direk.

bersum bende seni çok özledim kuşum nasılsın bebişkomuz nasıl annesiiii:))

boncukum agrıların bian önce geçsin inşallah yaaa..yapma agır kürler bak sana agrı geliyo demekki fıstıkım.

yelizcim inşallah okunan tefriciyelerimiz kabul olur da rabbim sanada eli ayagı düzgün akıllı güzel huylu bi evlat nasip eder.amin.
kardeloşşş dimek hissettin gelecegimi delü:)) ahada geldim gene ama yoksun yaf

diger tümmm kıslarımm canlarımmm mektubuma burada son verirkene hepinizi hasretlee öpüyorum sevgi kelebeklerim..bu sona bi ifade yaraşır demiopuyorumnanaktanŞeniz

geçmişte hissettiydim ama yalan oldu kız,bu akşam gördüm,bi sevimli hayalet vardı topicte.artık kesin dönüş yaptın dimi fısık,gitmicen bidaha.:lepi:

he kıss yakaladın beni nabıyon delüşş özledim nan:mymeka:

anam,özledinde ne vuran ufacık çocuğa kız:çok üzgünüm:ay çok hoşgeldin bacım,nassın,ne eden,işte neler oldu,bitti mi artık,anlat çabucak,kimse gelmeden bütün anlatcaklarını ben duyamyerimseniben

geldim kıs diger topice yazıyodum da..he sevdigimden furuyom kafana he yanlış anlama:)))

napayım kısss çalışıyorum hayla...ama ramazan bitiminde evdeyim kısmetse..bu arada kesin dönüş yapmadım annemdeyim abimin laptop gene:)

valla işyerini sorma eşim göndermiyodu hatta aynı gün hemen çıkıyosun dedi...patronla hafif atıştıgımız gün yani...ama ben bayram üstü bırakmak istemedim ikna ettim benimkini.öyle yani kuzu..sen anlat neediyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…