- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
geldim kıs diger topice yazıyodum da..he sevdigimden furuyom kafana he yanlış anlama:)))
napayım kısss çalışıyorum hayla...ama ramazan bitiminde evdeyim kısmetse..bu arada kesin dönüş yapmadım annemdeyim abimin laptop gene:)
valla işyerini sorma eşim göndermiyodu hatta aynı gün hemen çıkıyosun dedi...patronla hafif atıştıgımız gün yani...ama ben bayram üstü bırakmak istemedim ikna ettim benimkini.öyle yani kuzu..sen anlat neediyon.
heee,kasap sevdiği deriyi dövermiş,o misalsırnaşık şeyya niye yapılmadı sizin net hala,bak çok kızıyorum,haberiniz olsun,kim bozduysa ona bi tokatta benden:mymeka:
ben tekrar tedaviye başladım derinim,menagonla devam ediyoz,75ccsağolsun,ebrarında elinde ilacı varmış,eylülde tarihi doluyomuş,o da bana gönderdi,bakalım eczaneyle rapordan anlaşabilcez mi.bilmiyorumkismile
canım hemen yazamıyom ya bu laptop çok küçük yanlış yazıyom hep:))
ay hayırlısı olsun canım inşallah ilk denemede tutar tatlım yaaa.
valla neti sorma bende çok kızıyom ayırcam bu gidişler.
tamam derincim,ben şimdi çıkcam,bu gece gelirsin inş.görüşürüz.Şeniz
kız bu dua ne zaman yapılcak,ben sabah apdest almadım diye üzüldüydüm ama alsamda boşa gidermişte,yarın anca okurum.hale için dua lıstemız
EBRAR-------------25
HALE-----------------25
BONCUK-----------25
ALEYNA------------20
KARDELEN-------20
TUGCAL-------------25
AZRA----------------20
YELIZ----------------20
BERSU--------------10 bıttı
DERDANUR----------20
TURKUAZ--------------20
MAVI--------------------20
OKUMAK ISTEYEN BILDIRSIN KIZLAR
ebrarımda ugramadı yaboshayallersmile
kardeloşşşşş gel kısss hoşgeldin..gidicem birazdan bi bakam dedim yine..napıyon.
Kardelenım lısteyı bgn yaptıgımıza göre salı aksamı yapılır dua okuyamazsan baskasına eklım haber ver ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?