Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

boncuğum-leylacım hoşbuldum canlarrrr napiyim işte çay içiyoz kocişle canım sıkıldı bi bakayım dedim iyi ki de gelmişim maaşallah kalabalığız

GÖRÜŞÜRÜZ bersum dıkkat et kendıne buarada preseeden ılk tüpünü kullandım cnm dün ınsallah vesıle olur banadaopuyorumnanaktan

kızlar doktora gittim bugün canım çok sıkkın yumurta tembelliği varmış. bugün 15.gün olmasına rağmen yumurta büymemiş daha 12mm de.bidaki ay rahim flimi çektirmem gerekiyomuş.perşembe günü tekrar gidicem.aranızda başka yumurta tembelliği olan var mı?bunun tedaviside yokmuş.hamile kalırsın dedi doktor ama zaman alıcak sanırım çok üzgünümm

papatya canım hemen telaşlanma aynı sorun bende de vardı yumurtam ilaçsız büyümüyodu ama klomen türevi ilaçlarla büyüyo dert etme rabbim dermansız dert vermesin

papatya canım üzülme bende hem kan pıhtılaşması hemde yumurta tembelliği var ben hamile kalabildiğime göre sen daha çabuk kalırsın canını sıkıp kafana takma yeter canım

klomeni ilk kullandığımda işe yaramadı yumurta büyümedi 2, ay hamile kaldım ama pıhtılaşmadan dolayı düştü ilacın dozunu artırıp yada başka etkisi yüksek olan iğneler kullanınca olur bide kafana çok takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…