Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ne sofraydı kuzum milleti çıldırtmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sofrada cok büyük olmus ya aklinialirimsmile
:roflol::roflol::roflol::roflol:kızlar bende çıktım,zaten kk de bi arıza oluştu,ekranım şişmanladısempatiksalakcinni
didemim özledik seni canım nasılsın demek yoğunsun allah kolaylık versinkızlar selam her keze ramazan olduğu için işler biraz yoğun giremiyorum ama dualarım sizinle gittiğim tervilerde hep size dua ediyorum
oyyy kocişi gitmişte üzülürmüş kıyamam sana tutişimbu arada herkeslere selamlar,yarım saat önce bir sürü şey yazmıştım hepsi uçmuşşşşş
papatyammm sende önümüzdeki ay hsg çekilecekmişsin,inş sonuçların temiz çıakr cnm
derinim gelmişşş,cnm işten çıkmadın demek hayırlısı olsun gülümm...
eboşumm cnm dün ilk defa kaldım annemde kendimi yorgun hissediyordum 11de uyudum valla,kocişim gitti ya pek keyfim yok:sinifsinif:
kardelenim,bocuğum,tugcalım,haletim,azracımm,aleynam,yelizim,bersuum,gökcemm,sevtunum,derdam,
didgokum nasılsınız kızlarr?
he benimde istedi kalktım bide menemen yaptım benimkide diyoki hayırdır niye menemen yaptın?dedim canımı istetenler oldu kaydirigubbakcemile3ayyy gece konuşmuşsunuz cnm menemen istedi yaacokacimcoook
derdam nasılsın kuzum ne diycem sana azramda yasini şerif istiyoduheee bende acılı seveerim turkuazcım güzle olur akşam sölerik azraya
canım benimde pek bilgim yokanladım cnm orası bana uzak olur,belki eboşun vardır bildiği bi yer ona göre bende giderimm
kızlarrrrr siz beni beğenmiyor musunuz yoksa ,hepiniz birbirinizin msn'ini almışsınız facesini almışsınız ama beeennn...eboşş özellikle sana küstüm hani facen yoktuuu:gitme:
güle güleee
koskoca tatili bitirdim neredeyse 1 eylülde iş başı yapıcam şimdiden okul stresi sardı beni evde olmak çok hoş valla
cnm espri mahiyetinde söyledim zaten,ben msn face açamıyorum maalesef işyerinde pek,ee evde de net yok zatenn ama özelden gönderiyorum msn ok?canım benim benim facee yok eşim ziizn vermiyo nedens anlamadım ama msn mi verrim ya ben duruken kimseden isteyemem belki vermek istemez diye ama istersen sana verrim
yaa ablaaa acayip hissediyorum kendimi kociş gitti yaa,küsmedim kuzu şaka yaptuuummm :) ben zaten msn falan açamıyorum biliyorsun...ya ne sofraydı kuzum milleti çıldırtmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eline sağlık ohh sefamız olsun sempatiksalakcinni
oyyy kocişi gitmişte üzülürmüş kıyamam sana tutişim
kız buluşalım kocan yokken olmamı
neyse nezaman izinliysen ozaman takılırsın canım
he benimde istedi kalktım bide menemen yaptım benimkide diyoki hayırdır niye menemen yaptın?dedim canımı istetenler oldu kaydirigubbakcemile3
canım benimde pek bilgim yok
evimin yakınında var tesettür bölümü var ben oraya gidiyorum
istersen götiririm seni
tutim aşkolsun niye küsüyosun ablana facem yeni açtım kız
doğru düzgün açıp bakmıyorum bile .ama msn adresimle aynı ekle olurmu
ben beceremiyom ya ablana küsme üzülürüm bak sonrada ağlarım mafoldumben
koskoca tatili bitirdim neredeyse 1 eylülde iş başı yapıcam şimdiden okul stresi sardı beni evde olmak çok hoş valla