Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sofrada cok büyük olmus ya aklinialirimsmile
ya ne sofraydı kuzum milleti çıldırtmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eline sağlık ohh sefamız olsun sempatiksalakcinni
kızlar bende çıktım,zaten kk de bi arıza oluştu,ekranım şişmanladısempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol::roflol:
şişmanlar tabi boncuğun kurduğu masayı hep yerseniz öyle olur sempatiksalakcinni
ay koptummmm :roflol::roflol:
kızlar selam her keze ramazan olduğu için işler biraz yoğun giremiyorum ama dualarım sizinle gittiğim tervilerde hep size dua ediyorum
didemim özledik seni canım nasılsın demek yoğunsun allah kolaylık versin
duanda unutmadığın için çok saol sende duamdasın canım opuyorumnanaktan
bu arada herkeslere selamlar,yarım saat önce bir sürü şey yazmıştım hepsi uçmuşşşşş:1:
papatyammm sende önümüzdeki ay hsg çekilecekmişsin,inş sonuçların temiz çıakr cnm
derinim gelmişşş,cnm işten çıkmadın demek hayırlısı olsun gülümm...
eboşumm cnm dün ilk defa kaldım annemde kendimi yorgun hissediyordum 11de uyudum valla,kocişim gitti ya pek keyfim yok:sinifsinif:
kardelenim,bocuğum,tugcalım,haletim,azracımm,aleynam,yelizim,bersuum,gökcemm,sevtunum,derdam,
didgokum nasılsınız kızlarr?
oyyy kocişi gitmişte üzülürmüş kıyamam sana tutişim
kız buluşalım kocan yokken olmamı :3:
neyse nezaman izinliysen ozaman takılırsın canım
ayyy gece konuşmuşsunuz cnm menemen istedi yaacokacimcoook
he benimde istedi kalktım bide menemen yaptım benimkide diyoki hayırdır niye menemen yaptın?dedim canımı istetenler oldu kaydirigubbakcemile3
heee bende acılı seveerim turkuazcım güzle olur akşam sölerik azraya
derdam nasılsın kuzum ne diycem sana azramda yasini şerif istiyodu
bende boncuktan alır sana bölüştürürüz dedim şimdi boncuktan 2 tane eksiltip azraya yazarmısın canım opuyorumnanaktan
anladım cnm orası bana uzak olur,belki eboşun vardır bildiği bi yer ona göre bende giderimm
canım benimde pek bilgim yok
evimin yakınında var tesettür bölümü var ben oraya gidiyorum
istersen götiririm seni
kızlarrrrr siz beni beğenmiyor musunuz yoksa ,hepiniz birbirinizin msn'ini almışsınız facesini almışsınız ama beeennn...eboşş özellikle sana küstüm hani facen yoktuuu:gitme:
güle güleee

tutim aşkolsun niye küsüyosun ablana facem yeni açtım kız
doğru düzgün açıp bakmıyorum bile .ama msn adresimle aynı ekle olurmu
ben beceremiyom ya ablana küsme üzülürüm bak sonrada ağlarım mafoldumben

koskoca tatili bitirdim neredeyse 1 eylülde iş başı yapıcam şimdiden okul stresi sardı beni evde olmak çok hoş valla

ay canım yaa demi sayılı gün çabuk geçiyo işte
alışıncada çalışmaya başlamak çok zor
sağlık olsun canım bu sefer okula bebişinle gideceksin

hakikaten sayfayı yenilemek dakikalarca sürüyo bende benim pc de sorun sanmıştım
ebroşum bugün davet yok mu
sende davetlere başlayacakmışsın kimleri çağıracaksın şöyle toplu toplu çağırsan bir anda aradan çıkardı

bersum bugün görümceme gidiyoruz canım .davet değilde eşim gidelim istedi aradık evdeymiş gidicez .
ya bende toplu toplu çağırıcam yoksa çağırcak kşi sayısı çok
biraz yorulucam ama olsun canım

EBRAR için 41 yasin listemiz
DERDANUR_10
KARDELEN_5
TURKUAZ_5
EBRAR_5
TUGCAL_2
PORTAKALSUYU_1
BERSUU_3
ALEYNA_3
UĞURBONCUĞUM_3
DERİNSU_3
AZRAPERİ_2
liste tamamalanmıştır kızlar hepinizden Allah razı olsun süre vermedim bitirince haber verirsiniz canlarımopuyorumnanaktan

BONCUĞUM sana haber vermeden 2 tane yasini şerifi aldık ama hem sana kolaylık olsun hemde azram okumak istedi ondan yani .

canım benim benim facee yok eşim ziizn vermiyo nedens anlamadım ama msn mi verrim ya ben duruken kimseden isteyemem belki vermek istemez diye ama istersen sana verrim
cnm espri mahiyetinde söyledim zaten,ben msn face açamıyorum maalesef işyerinde pek,ee evde de net yok zatenn ama özelden gönderiyorum msn ok?
ya ne sofraydı kuzum milleti çıldırtmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eline sağlık ohh sefamız olsun sempatiksalakcinni

oyyy kocişi gitmişte üzülürmüş kıyamam sana tutişim
kız buluşalım kocan yokken olmamı :3:
neyse nezaman izinliysen ozaman takılırsın canım

he benimde istedi kalktım bide menemen yaptım benimkide diyoki hayırdır niye menemen yaptın?dedim canımı istetenler oldu kaydirigubbakcemile3

canım benimde pek bilgim yok
evimin yakınında var tesettür bölümü var ben oraya gidiyorum
istersen götiririm seni
tutim aşkolsun niye küsüyosun ablana facem yeni açtım kız
doğru düzgün açıp bakmıyorum bile .ama msn adresimle aynı ekle olurmu
ben beceremiyom ya ablana küsme üzülürüm bak sonrada ağlarım mafoldumben
yaa ablaaa acayip hissediyorum kendimi kociş gitti yaa,küsmedim kuzu şaka yaptuuummm :) ben zaten msn falan açamıyorum biliyorsun...
elbettttt birgüüüüüün buluşacağızzzzz,bu şarkı sanaaakaydirigubbakcemile3
inş tez zamanda niyetim var kocişin burda olduğu zaman buluşuruz sana da uyarsa?
ben o zman kendim mi boyasam yaa,peki renk açıcı biliyorsunu muu?????
koskoca tatili bitirdim neredeyse 1 eylülde iş başı yapıcam şimdiden okul stresi sardı beni evde olmak çok hoş valla

ayyy cnm alıştın eve şimdi zor gelir tabi,Allah kolaylık versinnn saanada

aslında bende davet etmek istiyorum ama çok yoruluyorum bir çeşit yemek bi salata derken pilim bitiyo neyse seneye acısını çıkarırım inşallah ben çok severim kalabalıkta yemek yemeyi

hale için dua lıstemız
EBRAR-------------25
HALE-----------------25
BONCUK-----------25
SEVTUN-------------25
ALEYNA------------20
KARDELEN-------20
TUGCAL-------------25
AZRA----------------20
YELIZ----------------20
BERSU--------------10 bıttı
DERDANUR----------20bitti