Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar benim tek yumurtalığım kapalı da.açık olan yumurtalıkta gelişmesini bekliyoruz yani.bunun bi oranı var mı yaa.bilen var mı tesadüüfen sürekli kapalı olan yumurtalıkta büyümesi mümkün mü???bende bebek istiyoooommmm(
iyi akşamlar kızlar,
bende Nisan ayından beri bebk istiyorum bu ay hamile kaldım ama ne yazık ki kimyasal gebelikle sonuçlandı yani düşük yaptım, o kadar üzüldüm ki anlatamam ama rabbimin vardır bir bildiği deyip şükrettim. Doktorum korunmaya gerek yok hemen devam edin dedi en azından hamile kalabiliyorsun sende de eşinde de sıkıntı yok dedi bu teselli oldu bizim için çünkü bu ay doktora gidip kontrol olmayı düşünüyordum. İşte böyle kızlar umarım bu ay sonuca ulaşırız
hu huuuuu kızlar nirdesinizzz elma dersem çıkın ortaya
elmaaaaaaaaaaaaaa elmaaaaaaaaaaaa
canım bu hanımların bu akşam geleceği yok herhalde bende 1 saattir bekliyorum ama kimsecikler yok
kızlar bugün dr gittim 2 senedir yeni aklına geldi hsg istedi ilaç yazdırdım şişede 300mg lık omnıpaque yazıyo bu ilacı nasıl veriyolar iğne olarak mı yapılıyo