Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ya kızlar benim tek yumurtalığım kapalı da.açık olan yumurtalıkta gelişmesini bekliyoruz yani.bunun bi oranı var mı yaa.bilen var mı tesadüüfen sürekli kapalı olan yumurtalıkta büyümesi mümkün mü???bende bebek istiyoooommmm:((

cnm o ayki yumurtlamana bağlı,her ay nerden yumurtlayacağıımızı bilemeyiz
sen ovulasyon testi yap her ay,birazda şans işi bu umarım açık taraftan yumurtlama olurda bebişine kavuşursun

iyi akşamlar kızlar,

bende Nisan ayından beri bebk istiyorum bu ay hamile kaldım ama ne yazık ki kimyasal gebelikle sonuçlandı yani düşük yaptım, o kadar üzüldüm ki anlatamam ama rabbimin vardır bir bildiği deyip şükrettim. Doktorum korunmaya gerek yok hemen devam edin dedi en azından hamile kalabiliyorsun sende de eşinde de sıkıntı yok dedi bu teselli oldu bizim için çünkü bu ay doktora gidip kontrol olmayı düşünüyordum. İşte böyle kızlar umarım bu ay sonuca ulaşırız

iyi akşamlar kızlar,

bende Nisan ayından beri bebk istiyorum bu ay hamile kaldım ama ne yazık ki kimyasal gebelikle sonuçlandı yani düşük yaptım, o kadar üzüldüm ki anlatamam ama rabbimin vardır bir bildiği deyip şükrettim. Doktorum korunmaya gerek yok hemen devam edin dedi en azından hamile kalabiliyorsun sende de eşinde de sıkıntı yok dedi bu teselli oldu bizim için çünkü bu ay doktora gidip kontrol olmayı düşünüyordum. İşte böyle kızlar umarım bu ay sonuca ulaşırız

canım üzülme herşeyde bi hayır vardır bende 4 aylık kaybettim kanımda öldü.inşallah yakın zamanda bebeğine kavuşursun..

papatya gökçe burdayım slm kızlar geçmişle boğuşuyodum okumayınca bazı şeylere yabancı oluyoz hemde canım sıkkın azcık kafa dağıtıyom bu dr lar öldürecek bizi zaten bugün gene dr gittim birsürü test ve hsg istedi bakalım çekincez başka yolu yok

hoşgeldin birsencim
sagol papatyacım iyiyim bende evet karılar bu gece gene çok konuştukları için gelemiyolar fgaliba off ben giderim onlar gelir

yafu durun gitmeyin ecik daha kalın şu rahim filmini anlatın bana sevtun olsaydı kıvanç tatlıtuğa benzeyen dr giderdim

kızlar bugün dr gittim 2 senedir yeni aklına geldi hsg istedi ilaç yazdırdım şişede 300mg lık omnıpaque yazıyo bu ilacı nasıl veriyolar iğne olarak mı yapılıyo

kızlar bugün dr gittim 2 senedir yeni aklına geldi hsg istedi ilaç yazdırdım şişede 300mg lık omnıpaque yazıyo bu ilacı nasıl veriyolar iğne olarak mı yapılıyo

canım ben hsg çektirmedim bilen bi arkadaş daha detaylı anlatır sana benim bildigim vajinal olarak kanül yardımıyla spekulum takılıp sıvı eriliyo zor biişlem degilmiş korkma inş temiz çıkar
neyse gökcedoş kaçar kib öptm:a015:

birsen canım meraba korkma hsg çokta zor bi operasyon değilmiş
ben biraz daha zor olanını yaptırdım histeroskopi işlemi yaptrıdım onda bile çok ağrım olmadı

hayırlı geceler kızlar bu gece dualarınıza amcamı da eklermisiniz lütfen
biraz önce haber geldi, bir yıldır kanser tedavisi görüyordu kendisini kaybettik mafoldumben
Rabbim mekanını Cennet eylesin , böyle güzel günlerde kavuştu Rabbine. inşaallah kabri nur olsun
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
Allah razı olsun
çok üzgünüm çoooooookkkkkk senağlama

Back
X