Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sevtun inşallah olmazda ama zaten benim az sürüyo onlar aleti yerleştirirken kanatırlarsa hadi peki bu sıvıyı nasıl veriyolar iğnemi yapıyolar

rahime pelvik muayenesi yapıyolarya ördekde diyolar o aglete açıyolar rahimin agzını serom hortumunun çok incesini düşün canım kıl gibi şeffaf bişey oluyo dedigim onu rahimin içine sokuyolar acımıyo seni sedyeye yatırıyolar poponu az kaldırıyolar şırıngayı o hortuma sıkıyolar ilacı acımıyo canım korkma benide çok korkuttular yok şöyle yok böyle canım bile yanmadı filim bittikten sonra 5 dakiika yatırıyolar yürüyerek çıkıyosun eşim dedi taksiye binelim yok dedim otobüse bindim yürüdüm tabe biraz sadece ogün adet olursunda rahimin sızlarya aynı öyle acıyo canım kanama olur dediler kanamada olmadı bende milletin abarttıgı kadar yok yani bana güven o bebegi istiyosan çektir ben 4 kere çektiremedim 2 kere bir hastanede çektişricektim 1 si kanamam oldu 1 damla dedi rahimi patlatırız biticek kanama 2 de rahimin mikrop kapıp şişti igneyle geçti gene çektiremedim başka hastaneden aldın medikal park var fatihte tam gidicem aradılar alet bozulmuş çekemiyoruz dedi anlıcagın 4 ay sonra çektirdim radyotomda çokta memnunum yaniopuyorumnanaktan

hiçte bilem yemedim benimkini ebrar yedi ben yemedim
kıa tugcal ne diyim sana emi insan sölermi kız aşk olsun şurda gaciya bi, melemen daha yaptırcaz hem sen yanlış görmüşsün bacımm

hiç te bile yanlış görmedim... tabağı ekmekle sıyıran sen değilmiydin gızzz.... yiğidi öldür hakkını yeme kızcağız dün hepimize ayrı ayrı yaptı menemeni.... bugün gene yapcak dimi kızzz azraaa....

preseed kayganlaştırıcı jelmiş ilişkiden 10 dk önce vajinaya sıkıyomuşsun sonra ilişki spermleri kaydırarak daha çabuk yumurtaya götürüyomuş hamile kalmayı kolaylaştırıcıymış

1 yaşıma daha girdim he neler varmışta haberim yoıkmuş fransız kalmışım bu konulara hebilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

Ebrarıım la kardelenn nerde kızlarrr gelmceklermii bende kalamıcam fazla yarın doktora gidecem erken yatmam lazımmm[/QUOTE

hayırdır azram... neden gidiyon doktora... bende yarın gidicem gerçi... dizimde 1 aydır falan çekme var... namazı falan oturarak kılıyom... galiba menisküs falan gibi.... sen neden gidiyon????

hiçte bilem yemedim benimkini ebrar yedi ben yemedim
kıa tugcal ne diyim sana emi insan sölermi kız aşk olsun şurda gaciya bi, melemen daha yaptırcaz hem sen yanlış görmüşsün bacımm

hoş geldin dadlum :3::3::3: bende bol acılı alıyım melemeni mümkünse ay çok severim sogan olmasın bir zahmet sevmemdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşallah hayırlısıyla atlatırım eğer olmazsa tel ederim haftaya alırız artık şu filmi çektirip bi rahatlasaydım yeterdi

aman yaa yedim nolcek çokta güzledi biliyom hem ben belkim bi tane daha istemek için yapıyom azram yaparsın dimi bana genecokacimcoook

aleyna84, azraperi34, derdanur, haletrn, papatya5534, sevtun2, tugcal neyse kızlar hepinize iyigeceler tatlı rüyalar hepinizin iyi güzel bebiş haberlerini alırız yakında umarım ebrara slm iyi sahurlar

yaaaaa kızlar yapamadım ya boncugum gelsinde bana göstersin

bilgisayardan resmi buraya yükleyemedim ya

peygamberimizin hırkası cok güzel hatta ben bişe farkettim resimde sanki hırka bi işık gibi cıkmış ben cok şaşırdım RABBİMİN mucizeleri işte

sizlerede gösterecektim ama olmadı kızlar

Genç kadın bebeğin güzelliği karşısında büyülenmiş gibiydi. Kıvırcık sarı saçları iri mavi gözleri kalkık bir burun ve küçük kırmızı dudaklarıyla bir kartpostalı andıran bebek kadının şimdiye kadar gördüğü en cana yakın kız çocuğuydu.
Onun ipek yanaklarını doya doya öpmek ve cennet kokusunu içine çekmek için eğildiğinde:

"Dokunma bana ..." diye bir ses duydu.

"Beni okşamaya hakkın yok senin..."

Kadın korkuyla irkilip etrafına bakındı. Bebekle kendisinden başka içerde kimse yoktu. Aynı sesi tekrar duyduğunda bebeğe döndü. Aman Allahım!.. Yeni doğmuş gibi görünmesine rağmen konuşan oydu:

"Bana yaklaşmanı istemiyorum" diye devam etti.

"Hemen uzaklaş benden..."

Kadın biraz olsun kendini toplayarak:

"Çocuklarımız hep erkek oluyor" dedi. "Onlar da güzel ama kız çocukları başka. Bu yüzden seni öpmek istedim."

"Beni öpemezsin" diye ağlamaya başladı bebek. "Benim de seni öpemeyeceğim gibi..."

"Neden?" diye sordu kadın. "Neden öpemezsin ki?"
Bebek hıçkırıklara boğulurken:

"Bunun sebebini bilmen gerekir" dedi. "Düşünürsen mutlaka bulacaksın..."

Kadın neler olup bittiğini hatırlamak üzereyken kendine geldi. Özel bir hastanenin en lüks odasında yatıyor ve narkozun tesirinden midesi bulanıyordu. Aile dostları olan tanınmış doktor odayı dolduran çiçeklerden bir tanesini vazodan çıkartıp kadına uzatırken:

"Geçmiş olsun hanımefendi" dedi. "Başarılı bir kürtajdı doğrusu. Ha..! Sahi "kız"mış aldırdığınız bebek."

Back
X