sevtun inşallah olmazda ama zaten benim az sürüyo onlar aleti yerleştirirken kanatırlarsa hadi peki bu sıvıyı nasıl veriyolar iğnemi yapıyolar
rahime pelvik muayenesi yapıyolarya ördekde diyolar o aglete açıyolar rahimin agzını serom hortumunun çok incesini düşün canım kıl gibi şeffaf bişey oluyo dedigim onu rahimin içine sokuyolar acımıyo seni sedyeye yatırıyolar poponu az kaldırıyolar şırıngayı o hortuma sıkıyolar ilacı acımıyo canım korkma benide çok korkuttular yok şöyle yok böyle canım bile yanmadı filim bittikten sonra 5 dakiika yatırıyolar yürüyerek çıkıyosun eşim dedi taksiye binelim yok dedim otobüse bindim yürüdüm tabe biraz sadece ogün adet olursunda rahimin sızlarya aynı öyle acıyo canım kanama olur dediler kanamada olmadı bende milletin abarttıgı kadar yok yani bana güven o bebegi istiyosan çektir ben 4 kere çektiremedim 2 kere bir hastanede çektişricektim 1 si kanamam oldu 1 damla dedi rahimi patlatırız biticek kanama 2 de rahimin mikrop kapıp şişti igneyle geçti gene çektiremedim başka hastaneden aldın medikal park var fatihte tam gidicem aradılar alet bozulmuş çekemiyoruz dedi anlıcagın 4 ay sonra çektirdim radyotomda çokta memnunum yaniopuyorumnanaktan