Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin daha 3 gün geçmişti dimi canım... belki de daha idrar testi için erkendir.... sonuçta eğri büğrü bişeyler çıkmış... ayyy inşallah canım hamilesindir.... kendine dikkat et sen yine de... ağır falan kaldırma sakın... bence birkaç gün daha gelmesse de kan testi yap canım... idrar testleri 5-6 günden çnce kesin sonuç vermiyooo... inşallah gelmez kırmızlar.....
hoşbuldun canım
kızlar gördüm hemde 3 kere döndüm yani 3 kere girdim ziyaret ettim annem öyle dedi bende öyle yaptım
ilk günmüş haberim yok ya cok kalabalık deyildi rabbim nasip etti cok şükür
cok güzel ya rabbim sizlerde görmek nasip etsin inşallah
resim bie cektim kızlar
şimdi bulursam gösteriyim sizlere
aslınbda yasakmış ama bana bişe demediler bende anlamadım yani
kız 2 gündür bir melemendir sürüyo ne melemeni bacılar he bak canım çekti gideyimde sahura yapıvereyim baricokacimcoookcokacimcoook
hoş bıulduk tıugcem iyiyim canımm
dedikodumu yapmışlarr kızz kuzummm menemen yapmamışımda kaçmışımda kız kuzu yaptım ya akşamm hepinize ayrı ayrı hemideee ahhh derdamm ahhhhh kız löpür löpürr götürdün menemeni bide yapmadı dyoo
kız canın gene istedide diyemiyosan söyle yaparımmm kuzummm bu gecede yaparımm nolcekk ayolll
kız 2 gündür bir melemendir sürüyo ne melemeni bacılar he bak canım çekti gideyimde sahura yapıvereyim baricokacimcoookcokacimcoook
slm kzılar ben geldim
başın sağolsun nanaeli şeekerim Allah rahmet eylesin
ayyy gelir gtelemz gülüdrdün beni
hiçte bilem yapmadın ben yemedim banane gene isterim
hoşgeldinn kuzummm yemedimm demeee tugceye sorrr nasıll götürdünn menemenleriii utanma kuzumm utanma gene isterimm deee yapacam
Evet canım bugun 3 gün oldu aslında yapmıcaktım ama dayanamadımİnşallah dedigin gibi olur ama benim hiç umudum yok Allah biliyo ya benneyaptımki
walla kendimden şüphe ettirdi gacı ayo... Yemedim diyip duruyo... Tabağı sildi süpürsü ayol... Rüyamı gördüm ben....kaydirigubbakcemile3![]()
derda sende yedinmi menemen hepsi ayrı ayrı istemiş azra yapmış ama beğenmemişler gene bişey bulmuşlar