Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

boncuk ya avatarların çok güzelmiş eczane_gamze biz doğuralımda doğum nasıl olursa olsun diyoruz sende doğumdan korkuyorum diyosun doğum olupta bebeğini kucağına alınca bütün herşey bitiyo sanki hiç acı çekmemiş gibi oluyosun ve artık doğum için ağrı olmadan kolay yöntemler var canım

eczane_gamze ankaranın neresinde eczacısın bakıım belki bildik eczanesindir

iyi akşamlar kızlar bende dogumdan korktugum için hamile kalmak istemiyorum ama anne olmayı çok istiyorummafoldumben

iyi akşamlar..seni çook iyi anlıyorum bende sırf bu korku yüzünden hamile kalmakdan çok korkuyodum..ama şimdi 7 aydır uğraşıyorum olmuyo yani bebek yapmak kolay değilmiş onu öğrendim şimdi 1 haftan kaldı sonuca eyvahedigeldismile

derdanur daha öğrenemedinmi sayfayı yenilemeden görünmüyo ben bile öğrendim bu arada o sevtun nerde ona soracam beni korkuttu mercimeğe diyimde ona kızsın rahim filminde bi damla bile kan olsa rahim patlarmış beni öyle korkuttuki çekinmekten vazgeçecektim nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…