azram sorumu görmedın cnm doktora gıttınmı bgn
yeni gördüm canım yoktum pc de
gittim canım doktora ilk şunu söyleyeyim çok güzel muayne etti muayne aletinin girdigini bile hissetmedim eli çok yumuşak hsg istedi tekrardan aslında ondan çok ben istedim hormon tahlilleri istedi adetin 3 cünü yapılacakk bide eşimden sprem tahlili
aşılama zor dedi şu durumda eşinin spermler yetersiz dedi seninde kapalı tüplerin solda zorlamayla geçiş olmuş dedi şu tahlilleri bi yapalım bakalım sonuçlar ne gösterecek ona göre bi yol izleriz dedi
şimdi tam zamanı dedi 40 yaşına gelinc parada işe yaramaz dedi parayla bile yapamazsın dedii
normal ve aşılama olması zor yanii şu durumda bize gene tüpbebekk yolları gözükecek gibi
kanal flmini ben istedim bi yerde bakayımm yaglar işe yaradımı açıldımıı yoksa tamamenmi kapandıı bilmek istedm
eee tabbii doktora diyemezdimm ben kuyuya ha boyna adaçayı yagı attımm pamuga koyupp diyeee
bakalım bi dahaki ayı beklicemm yani anlıcanız
azracım doktorun iti olması çok iyi canım dilerim işe yaramıştırda tez vakitte gelir bebeğin
Kızlar lıste süper oluyor ya tabı begenmezsenız esksıınıde kullanabılırz az kaldı
ahhh ahhh inşallahh yaramıştırda tüpe gerek kalmadann olur inşallahh tüpe kalırsa daha bekliyecezz rabbimm duysunn be kuzuuu ugraştırmsınn yollasınn bebişlerimizi tez zamanda
azracım hayırlısı olsun, inşalllah filimde ii haberler çıkar fıstığım...
ahhh ahhh inşallahh yaramıştırda tüpe gerek kalmadann olur inşallahh tüpe kalırsa daha bekliyecezz rabbimm duysunn be kuzuuu ugraştırmsınn yollasınn bebişlerimizi tez zamanda
ayyy mevlam yardım etin inşalah topic ce hamile kalalım
amin canım,, benimde yeni, doktor regl 2. Günü çağırdı, eşimden sperm testi istedi. 3 ay önce yaptırmıştı başka doktor ama bu doktor tekrar istedi. Inşallah tedaviye gerek kalmadan bu ay bende hamile kalırım...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmm butunnn kalbımmmleeeeayyy mevlam yardım etin inşalah topic ce hamile kalalım
oley sonunda yaptım takvim he heee
ınsallhh tatlımm gerk kalmdan olurrr ınsalhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?