Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

azram sorumu görmedın cnm doktora gıttınmı bgn

yeni gördüm canım yoktum pc de

gittim canım doktora ilk şunu söyleyeyim çok güzel muayne etti muayne aletinin girdigini bile hissetmedim eli çok yumuşak hsg istedi tekrardan aslında ondan çok ben istedim hormon tahlilleri istedi adetin 3 cünü yapılacakk bide eşimden sprem tahlili

aşılama zor dedi şu durumda eşinin spermler yetersiz dedi seninde kapalı tüplerin solda zorlamayla geçiş olmuş dedi şu tahlilleri bi yapalım bakalım sonuçlar ne gösterecek ona göre bi yol izleriz dedi

şimdi tam zamanı dedi 40 yaşına gelinc parada işe yaramaz dedi parayla bile yapamazsın dedii

normal ve aşılama olması zor yanii şu durumda bize gene tüpbebekk yolları gözükecek gibi

kanal flmini ben istedim bi yerde bakayımm yaglar işe yaradımı açıldımıı yoksa tamamenmi kapandıı bilmek istedm

eee tabbii doktora diyemezdimm ben kuyuya ha boyna adaçayı yagı attımm pamuga koyupp diyeee

bakalım bi dahaki ayı beklicemm yani anlıcanız

azracım doktorun iyi olması çok iyi canım dilerim işe yaramıştırda tez vakitte gelir bebeğin

ahhh ahhh inşallahh yaramıştırda tüpe gerek kalmadann olur inşallahh tüpe kalırsa daha bekliyecezz rabbimm duysunn be kuzuuu ugraştırmsınn yollasınn bebişlerimizi tez zamanda

amin canım,, benimde yeni, doktor regl 2. günü çağırdı, eşimden sperm testi istedi. 3 ay önce yaptırmıştı başka doktor ama bu doktor tekrar istedi. inşallah tedaviye gerek kalmadan bu ay bende hamile kalırım...

azracım hayırlısı olsun, inşalllah filimde ii haberler çıkar fıstığım...

inşallahhhhh canımmmmm gerci ümidim yokkta kafamda kalmasınn keşke çektirseydimmm demeyeyimm

inşallahh bi mucize olurrr takkkkkkkk bi bakmışınnn anammm oda neee açılmışşş benimmmm kanalllarrrr hehehehehe nerdeee oo günlerrrrrrrr

ayyy mevlam yardım etin inşalah topic ce hamile kalalım

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

inşallahhh canımmmm inşalllahhhhhh bu ay kalırsınnnn inşalllahhhh

benim bütün sonuçlar çıksın öyle gidecem bi dahaki ay snuçlara göre

artıkk bişey der oturup konuşacaz bakalım sonuçlar bi çıksında bu gittigim dr çok methettediler benim üst komşum aşılama yaptırdı ilk seferindede tuttu her giden hamişş kalmışşş bu gün kaçtane hastası vardıı hepside karnı burnundaydı kocaman bi karrınn anam bi gördümm korktumm dedimm ahanda şuracıkta doguracakk bizede nasip etsinn mevlammmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…