yok cnm ya zırt pırt kusuyoruz yatagını alıyo hoppppp bu ne ya
bebek bebek dıye yırtıom kendımı hıc oralı degıl
30 yasına gırdı tamam sevıyor benı cok ıyı bılıyorum goruyorum
yok cnm ya zırt pırt kusuyoruz yatagını alıyo hoppppp bu ne ya
bebek bebek dıye yırtıom kendımı hıc oralı degıl
30 yasına gırdı tamam sevıyor benı cok ıyı bılıyorum goruyorum
biraz fazla nazlı galiba canım seninkiiibilmiyorumkismile
burcum sen niye konuşmuyosun şeker?uyudunmu yoksamkaydirigubbakcemile3
boşver sende git yatağına o yatsın koltukda tutulsun hereyeri aklı başına gelir belki..
30 yaşında ama olgunluk yok hayatım allah sabır versin..
kız kocandada günah kalmadı adamın arkasından ata ata bi hal olduk..
bıraz mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
kızlar kusura bakmayın lutfen hergun gelıp basınızı boyle agrıtıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet bugün ibrahim saracoğlu dedi.ay bende dün 1 tabak kabak çekirdeği yemiştimlmaz:
olurmu canımm hepimiz bunun için burdayız zatenolumunekankayizsmile
burcum uyumak yok sabaha kadar beraberiz..kaydirigubbakcemile3
canım benim.diger topicede yasım ama yine yazayım..çokkk sevindim kıscen olcek demek hadi hayırlısı canım benim yaaaaslm kızlarrr ben geldim... dr gittim...cinsiyetinide ögrendik...teyzelerii kızım yoldaymış .... gökcem kısmet olursa gelicek inşşşş.. üçlü test için kan verdim pazartesi alıcam sonucunu inş oda iyi çıkar kilosu boyu ayına göre normal dedi :) bi resim çekemedi durmuo dedi dr :)
evet canım malesef yaa.biliyosun zaten durumu..böyle sinir ediyolar beni bazen..eşim çok kızdı ama felaket hemde..hadi bu öyle takip falandı..ya önemli bişey olsaydıderinim bugün yine sinirlendirmişler seni .yuhh sanki keyfi izin istiyosun aman anlarlarmı hiç halden .boşver gitmemekle iyi etmişsin tavır yaptığını anlasınlar..
gökcem konuştuk telde ama burdanda tebrik edeyim yanılmadım :lepi:sağlıkla gelsin yiğenim inşallah.3lü testte iyi çıkıcak canım inşallah...
offfffffffffff ya o kadar bunaldım kı anlatamma kızlar yaaaaaaa
yarın dogum gunum annem kutluyacaktı aradım ıstemıyorum dedım ruhumu daraltıo heycanımı kırıo stresden baska bırsey yok bıktım valla yasamakdan yemınle hergun hergun cocuk gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?