Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bırsey duydum gecen tv
hamıle kalmak ısteyen bayanlar sakın kabak cekırdegı ve normal cekırdek yemesın dedı su unlu doktorlardan
merhaba.. Canım bugün Seda Sayan'da İbrahim Saraçoğlu söyledi ben çok önce biliyordum ve bırakmıştım ama son iki aydır yiyiyordum sürekli yine ve maalesef bu ay yumurtam büyümemiş.. Ondan mı acaba diye de düşünüyorum... bende reglimin 3. günü gitcem hormon testi yapılcak ona göre yumurta büyütücü hap ve çatlatma iğnesi olacağım sanırım.. Mart ayında sorunum yoktu nisandan itibaren çıktı.. Çekirdek hamilelikte de yasak en azından ilk aylarda unutmayın...
canım hoşgeldin inşallah tahlillerin iyi çıkar .rabbim gönlüne göre versin..
evet çekirdek olayını bende dinledim dün akşamda 1 kase yemiştim artık yemem .
bende de daha vardı bir paketin yarısını eşime de söyledim ben san demedimmi yeme diye diyip durdu.. Sonra işten gelincede çöpe attı elin gider ne olur ne olmaz ondansa moralin bozulmasın sonra yine dedi..:) İnşallah iyi çıkar bakalım...
ay canım valla bendede paket var atıyım gerçekten unutur yerim bende..
sen nezamandır istiyosun yenimi canım?
benim yeni daha evet nisan ayından beri.. Martta herşey yolundaydı görünürde ama vizelerim vardı benim açıköğretim okuyorum hadi nisan başında vizeler geçsin dedik ama sına bitti tam yumurtlama takibine gitcem ara kanama oldu ve yumurtlama olmamış o ay.. Bu ayda yumurtlama günümde gittim bu seferde yumurta var ama yeterli büyüklük yok hormon testi felan sorun varsa haplar çatlatma iğneleri.. Regli günümü bekliyorum işte.. Tabii daha uzun bekleyenler vardır aranızda belki ben çok aceleciyim ama çok istiyorum... Bence de at bende unuturdum yerdim eşim atmasa belkide ondan oldu kimbilir..
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
günaydın pelincim nasılsın opuyorumnanaktan