Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam güzeller güzel bir gün diliyorum hepinize...
NURUM inşallah güzel haberlerle dönersin moral bozmak yok herşy güzel olucak inanıyorum tatlışım..
ALEYNAM uğramadı merak ettim iyidir inş..
MELıSAMDA uğramadı nerdesin ballılokmam?
kızlar hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

]HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

:nazar:MAYIS AYI LıSTEMIZ:nazar:

NURUNAYN : .................................................................... 10 MAYIS
KUMSAL: ......................... .............................................. 10 MAYIS
SHARK_11 ....................... ................................................... . 11 MAYIS
YABADABADU...................................................................... 15 MAYIS
BUURCUUM: ....................... ............................................... 17MAYIS
ALEYNA84: ......................................................................... 18 MAYIS
MAVı2505: ........................................................................... 18 MAYIS
EBRAR:................................................................................ 20 MAYIS
PELıN67:............................................................................... 21 MAYIS
JARNANA_21:....................................................................... 21MAYIS
AYSEN_34: .......................................................................... 22 MAYIS
SAMYELı26:......................................................................... 26MAYIS
EZGIM_EZ: .......................................................................... 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: ................................................................. 27 MAYIS
AZıZE1: ............................................................................... 29 MAYIS
ıNCEMEŞE............................................................................. 29MAYIS
BERSUU:............................................................................... 30 MAYIS
EMOS8935:........................................................................... 30 MAYIS

:nazar:HAZıRAN AYI LıSTEMıZ :nazar:

MIZMIZ 1 HAZıRAN
YELıZıPUCU 1 HAZıRAN
ZORX 2 HAZıRAN
GELıNCıK37_34:........................................................................ 4-5 HAZıRAN
UGURBONCUGUM:..................................................................... 6 HAZıRAN
DERıNSU :.................................................................................. 15 HAZıRAN
:CüvCüv::nazar::nazar:HAMıŞLERıMıZ :nazar::nazar: :CüvCüv:

YUSNES : ......................................... ıLK HAMıŞıMıZ ::CüvCüv:lepi::lepi:
AŞKMELEGı :....................................GÜZEL HAMıŞıMıZ:CüvCüv::lepi::lepi:

UMARIM KIZLAR YUSNESTEN SONRA HEPIMIZ GÜZEL HABERLER VERIRIZ :emir_bebek::emir_bebek:ALLAHIM KALBIMIZDEN GEÇENI HAKKIMIZA HAYIRLI EYLESIN:Saruboceq::Saruboceq:[/COLOR

Son düzenleme:
anladım canım inşallah daha fazla beklemezsin hemen gelir bebişin .
burda en uzun zamandır bekleyen benim tatlım 10 yılım .mafoldumben nasip işte olmayınca olmuyo.

anlıyorum canım 10 yıl tabi ki uzun bir süre ama Rabbin de vardır bir bildiği.. Hayırlısı olsun diyeceksin.. Hayırlısı değilse hayırlı zamanda olsun.. Yengeminde olmadı 15 seneyi bitirecekler onun tüp bebekte olmuyor ama Maşallah evlilikleri çok iyi kendisi de çok iyi bir insan... Umarım gelir bebeğin sana o sevinci yaşatır. Problemin ne peki yani bir çözüm bulunamadı mı bunca zaman...

selam kısslar sizlere hayırlı bir gün diliyorum.....
ya ben kimseyi yakalayamıyorum üzülüyorum valla şöyle muhabbet etmeyi özledim

hüüü kimse yokmuuu off yaa ben popocağızımı kaldırana kadar herkezler gelip gidiyo yaa ee gece sabahlara kadar uyumayıncaa böle oluyoohaliyle popocağızımı kaldıracak dermanım olmuyokaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

anlıyorum canım 10 yıl tabi ki uzun bir süre ama Rabbin de vardır bir bildiği.. Hayırlısı olsun diyeceksin.. Hayırlısı değilse hayırlı zamanda olsun.. Yengeminde olmadı 15 seneyi bitirecekler onun tüp bebekte olmuyor ama Maşallah evlilikleri çok iyi kendisi de çok iyi bir insan... Umarım gelir bebeğin sana o sevinci yaşatır. Problemin ne peki yani bir çözüm bulunamadı mı bunca zaman...
saol canım allah razı olsun .rabbim yengenede hayırlı evlat versin inşallah..
canım ben hamile kalıyorum 3 düşüğüm var .nedenide kanpıhtılaşması .şuanda tedavi görüyorum.bunca zamandır tüm doktorlar bişeyin yok diyodu ama kendi çabalarımla pıhtılaşma problemim olduğunu öğrendim.
böyle işte benim serüvenim..
selam kısslar sizlere hayırlı bir gün diliyorum.....
ya ben kimseyi yakalayamıyorum üzülüyorum valla şöyle muhabbet etmeyi özledim
canım nasılsın?
karşılaşamadık valla haftasonu olunca herkes gezmede oluyopek uğrayan yok bende annemlerdeyim bakıyım dedim..
hüüü kimse yokmuuu off yaa ben popocağızımı kaldırana kadar herkezler gelip gidiyo yaa ee gece sabahlara kadar uyumayıncaa böle oluyoohaliyle popocağızımı kaldıracak dermanım olmuyokaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
sositosositosositosositosositososito
ben geldim sen yoksun emoşş.kız bugün pazarda ısırgan satıyolardı .aklıma düştün.ahh yakın olsaydık göndersemde sana solmuş bişekilde gelir heralde..ama istersen yollarım bacım ..
bide birsürü civciv vardı görünce burcumu düşündüm.kaydirigubbakcemile3bitane alıp yollasammı acep dedim..kaydirigubbakcemile3

bende iyiyim canım sagol... ben ara ara girip baktım ama kimsecikler yoktu bugun herkez gezmelere gitti heralde..

evet canım galiba öyle geçen haftada sessizdi burası .hafta içi kaynatıyoruz haftasonu tatil moduna geçiyo herkes..

Back
X