Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

KIZLAR BEN BI CAY ALIM GECMISE BAKIM KACMAYIN HA BUARADA BANADA DUA EDIN YRN GIDIYORUM DOKTORA BIDE BEBK CIKIYOMUSkaydirigubbakcemile3
HANFENDI SIZ IKI AYLIK HAMILESINIZ DIYORMUSkaydirigubbakcemile3
HAYAL DÜNYASI ISTE NUR TOPU KISTIMI MÜJDELER BANAkaydirigubbakcemile3

boncuk,neden olmasın ki,geçen dr gittiğimde,kadın kızına arkadaş olmuş,o anlattı,dört aya kadar hep regl olmuş kendisi,baya mı diyorum,evet baya oluyodum diyo,Allah ın işi,belli olmaz ki.

kızlar dün gece bir rüya gördüm ben hayır olsun.... böyle lapa lapa kar yapıyo bir yerdeyim orman gibi bir yer her yer bembeyaz... bir kız çocuğu var ağaca çıkmaya çalışıyo benm çocuğum mu bilmiyorum ama sürekli sesleniyorum ona düşeceksin in aşağıya diye ismi de Hatice Elif... sabah karar verdim kızım olursa ismini Hatice Elif koyucam....ama korkmuştum baya rüyada korkarak uyandım... Allah hayırlara çıkarsın inşallah....

ne kadar güzel olur... Rabbimin ne nasip ettiğini bilemeyiz... Hayırlısı olsun...

canımm hayırlı haberler le donersınn ınsalhh kuzumm ne gusell olur yafff hamıss olsannnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…