Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aaa,aşkolsun,burda hepimiz arkadaşız,benim arkadaşlıkta bu topicte başladı derdacım sizler gibi.opuyorumnanaktan

kardelenim yanlış analttım deemk istediğimi biz beraber kara verdik dua okumaya ben hazırladım sende duasını yap dicektim aslında yanlış anlama beni seninde hakkın var bu işte duasınıda sen yap deemk istedim
biz hepimiz arkadaşız tabi balım

boncuğum kzı ne oynarım ama varya halayın başını çekerim yeminle inşalah ya inşallah rabbim büyük bellimi olur

tamam canım,ne gün yapılcak karar verin,ben dua ayarlamaya çalışim,olmassa ebrarınkini çalim.kaydirigubbakcemile3

kızlarr ben kacıyrmm bneımm kocısmm kahvaltı hasırladıı yıyıp yatlım dedık bugunnn benı beklıyoooo ıyı sahurlarrr sızeee...

ezgim ya sohbet edemedik özlemiştim senide
iyi bak kendine kuzum
buarada test sonuçları çıktımı okumadım yazdıysanda

ÖYLE BISIY OLURSA MUCIZE OLUR ODA BIZIM TARLAYA YAGMAZ BE CANLARIMbilmiyorumkismile
TUGCEM HAYIR OLSUN COK GÜZEL BI RÜYA BENDE GECEN REGL GÜNÜMDE RÜYAMDA ALTIN BILEZIK GÖRMÜŞTÜM NE ALAKAYSA 18,5 GRMDI DEDEMDE YADIGAR KALMIS 18.5 UGUDA YRN DOKTORA SABAH GITCEM YA BGN 18.GÜNÜM SABAHTA BUCUGU OLUR ONA YORDUM MÜJDEYI ALCAM YA kaydirigubbakcemile3
CIDDEN TUTUYO AMA HAaklinialirimsmile
EBRARIM BAKIM CNM KAC YAZMISKI TARIH KACIRDIM HERALDE

tuğçem nerdesin balım sesin çıkmıyo
halem sende suskunsun bugün hayırdır?

canım benim nette bir sorun varr... yavaş çalışıyo bazen de kopuyorummmmklava:

boncuğum kzı ne oynarım ama varya halayın başını çekerim yeminle inşalah ya inşallah rabbim büyük bellimi olur
bende oynarım katılırım halaya walla.....

ezgim ya sohbet edemedik özlemiştim senide
iyi bak kendine kuzum
buarada test sonuçları çıktımı okumadım yazdıysanda

sagoll canımm ya tesst sonuclarıı cıkmadı canımm yaa bır ay olcak daha bısı yokk beklıyz oylee en son ardıgımzda 29 unda cıkack dedılr baklaımm bu bekleyısın sonu hayradr ınsalhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…