Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selamün aleyküm canlar hayırlı geceler herkese opuyorumnanaktan
bende döndüm istbla 8 gündür yoktum annemlerdeydik
geçmişi okumadım okusam herhalde yarın öğlene kadar okurum :3:
nasılsınız bakalım ne var ne yok boncuğum doktora gidiyomuşsun hayrola inşlhh ii haberdir diyim :emir_bebek:
ebuşum sen nasılsın
dualarda banada yazabilirsin artık canlar olumunekankayizsmile
bu arada benim tarihin yanınada soru işareti koyarsan ii olur boncuğum zira ben bu ayı boş geçtim sempatiksalakcinni

selamün aleyküm canlar hayırlı geceler herkese opuyorumnanaktan
bende döndüm istbla 8 gündür yoktum annemlerdeydik
geçmişi okumadım okusam herhalde yarın öğlene kadar okurum :3:
nasılsınız bakalım ne var ne yok boncuğum doktora gidiyomuşsun hayrola inşlhh ii haberdir diyim :emir_bebek:
ebuşum sen nasılsın
dualarda banada yazabilirsin artık canlar olumunekankayizsmile
bu arada benim tarihin yanınada soru işareti koyarsan ii olur boncuğum zira ben bu ayı boş geçtim sempatiksalakcinni

geçmişi okusaydın,sana kızdığımı görürdün,nere gittin yımırtlama günlerinde diye.:oklava:

uyuyamadım,kocişim börek istiyodu,onu bari yapim dedim ama baş ağrımda baya bi fazlalaştı,pişsede yatsam,zaten sabah dr agideceğim için oruç tutamıcam,aleyna dediydi rezil olur ramazanın,bu ay bekle dediydi dinlemedim:mymeka:
ama bu ay beklersem bidahaki ayda beklemem gerekliydi aleynacım,çünkü tam bayrama gelcekti ve ben annemlerde olacağım için,o szamanda gidemicektim dr a,hayırlısı,tutarız rabbim ömür verirse,gerçi ramazanı şerifte tutulan bir gün oruç,diğer aylarda tutulan 70 gün oruca eşdeğer ama böyle oldu işte.

geçmişi okusaydın,sana kızdığımı görürdün,nere gittin yımırtlama günlerinde diye.:oklava:
dövme örtmenimmm :sinifsinif: :sinifsinif:
:)))
ah kuzum benim yaa valla zaten biliyomusunuz bilmiyorum ben 10 gün doktora gittiğimde klomen kullandım normalde günde 3 almıştım diğer ay bu ay doktor izindeydi diğer doktorda 2 yazmıştı ilaç yetersiz gelmiş dedi şu an yumurtlama yok ama belki geç olabilir bakalım bi kaç gün sonra gel demişti araya ramazan girdi gitmedim ki büyümemiştir sonrada annemlerin oraya gitme işi felan çıkınca kaldı bu ayı boş geçiyorum yerimseniben
siz naptınız bakalım
aysen hosgeldinnn
hoşbulduk canım seninle tanışmamıştık herhalde ben ayşen memnun oldum tatlımm vereliniortak vereliniortak

ah kuzum benim yaa valla zaten biliyomusunuz bilmiyorum ben 10 gün doktora gittiğimde klomen kullandım normalde günde 3 almıştım diğer ay bu ay doktor izindeydi diğer doktorda 2 yazmıştı ilaç yetersiz gelmiş dedi şu an yumurtlama yok ama belki geç olabilir bakalım bi kaç gün sonra gel demişti araya ramazan girdi gitmedim ki büyümemiştir sonrada annemlerin oraya gitme işi felan çıkınca kaldı bu ayı boş geçiyorum yerimseniben
siz naptınız bakalım

hoşbulduk canım seninle tanışmamıştık herhalde ben ayşen memnun oldum tatlımm vereliniortak vereliniortak

evet tanısmıs olduk bu sekilde bende memnun oldun tatlım ;)

siz naptınız bakalım

ben tekrardan iğneye başladım,hatta belkim yarın biter,yumoşlara bağlı,bekliyoruz,istiyoruz,inş.bu ay olur.

uyuyamadım,kocişim börek istiyodu,onu bari yapim dedim ama baş ağrımda baya bi fazlalaştı,pişsede yatsam,zaten sabah dr agideceğim için oruç tutamıcam,aleyna dediydi rezil olur ramazanın,bu ay bekle dediydi dinlemedim:mymeka:
ama bu ay beklersem bidahaki ayda beklemem gerekliydi aleynacım,çünkü tam bayrama gelcekti ve ben annemlerde olacağım için,o szamanda gidemicektim dr a,hayırlısı,tutarız rabbim ömür verirse,gerçi ramazanı şerifte tutulan bir gün oruç,diğer aylarda tutulan 70 gün oruca eşdeğer ama böyle oldu işte.

ay benimde başım ağrıyo yaa bende eşime pizza yapim dedim artan pidelerden istemedi normal hamurdan yap dedi bende o zmana pideler kalcak yapmıyorum dedim :dilcikar:
ay canım valla araya bayram girmesi biizm tedavi süreçlerini baya etkiledi benim regl kesin gecikir bende doktora gitmiycem evde zaten farlutalım söktürücüm var bayramda içip olup gitmeyi düşünüyorum zaten rahim filmini istiycme bakalım ne dicek CADIARZU
seninde hayırlısı olsun canım klomenmi kullandın ne durumda yumoşlar yerimseniben

yaaa boncuk dr gitcekmiş ebrarın da yarın misafiri gelcekmiş... ben gidin dedim kızlar gelirse ben kırmızı halı sererim önlerine dedim....

ayşen hale sizde hoşgeldiniz tatlım... bugün ben karşılıyom sizleri de... nöbetçi bıraktı gacılar beni...:roflol:

ben tekrardan iğneye başladım,hatta belkim yarın biter,yumoşlara bağlı,bekliyoruz,istiyoruz,inş.bu ay olur.

iğne derken canım nasıl iğne oluıyosun yumoş büyütmek içinmi
sen klomen kullanmışmıydın ki
ay fazlamı soru spruyorum nedir gece gece hiç çekilmiyorum eşimde çok konuşuyosun dedi zaten delikafadulden

Back
X