Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

santimine bakarsan benimkide çok kaliteli,kocaman oluyo,ama ellerine almadan anlayamıyolar kalitesini,illa ellicekler,yani ancak tüp bebekte seçebişliyolar,ben aşılamay o yüzden istemiyorum zaten bana bi faydası olmicak,devleti memnun etcem,bana izin versin diye.:mymeka:

hayırlısı olsun canım ama tüp de hem maddi hemde manevi açıdan baya sarsıyo insanı ahh tutucağını bilsem hemen gidip yaptırcam bulup buluşturup ama :gitme:
sen devlette yaptırıyosun ne güzel zemuszemus

evet memorial biraz pahalı...ama bence değiyor gerçekten çok ilgililer ve başarı oranları da epey yüksekmiş.... umutu da duymuştum orasını da tavsiye etmişlerdi bana... burdaki doktorum gönderdi memoriala umutu da o demişti... burda çokkişiden duydum umutu da... aman inşallah oralara gitmeye de hiç gerek kalmaz canım yaaa....

hayırlısı olsun rabbim oralara nasip etmeden doğal yoldan versin inşlhh tüm isteyenlere bizlerede :Saruboceq:
ben çalışırken bileciğe geçici görevle gitmiştim... 1 ay kaldım orda... bilirim yani....

merkezemi gitmiştin ne iş için sempatiksalakcinni meraklı melahat gibi soruyorum kaydirigubbakcemile3
biz bozüyüklüyüz
gerçi ben doğma büyüme istbl annemde karadenizli eşimde sivaslı olsada kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun rabbim oralara nasip etmeden doğal yoldan versin inşlhh tüm isteyenlere bizlerede :Saruboceq:

merkezemi gitmiştin ne iş için sempatiksalakcinni meraklı melahat gibi soruyorum kaydirigubbakcemile3
biz bozüyüklüyüz
gerçi ben doğma büyüme istbl annemde karadenizli eşimde sivaslı olsada kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
merkeze canım bankada çalışıyodum ben... oradaki şubeye göndermişlerdi 1 ay geçici göreve... rotasyon gibi bişey.... bozüyüklülerde vardı... gidip geliyolardı... yakınmış heralde merkeze...

hadi kızlar kaçtım ben... yarın görüşürüz inşallah... hayırlı sahurlar herkese... öptüm kocaman....opuyorumnanaktan

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

0090.gif
0003.gif
:nazar:AGUSTOS AYI LİSTEMİZ :nazar:
0003.gif
0090.gif

KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
MIZMIZ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------22 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
AYŞEN_34-------------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
DERİNSU---------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 AGUSTOS

0090.gif
0003.gif
:nazar:EYLÜL AYI LİSTEMİZ:nazar:
0003.gif
0090.gif

ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EYLÜL
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------11 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL

0090.gif
civciv14.gif
:nazar:HAMıŞLERıMıZ :nazar:
civciv14.gif
0090.gif

MAKBER-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[

civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0005.gif
0004.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

kızlar bende doktora gıtcem esımı beklıyorumeyvahedigeldismile
aysenım anladıgım kadarıyla regl olmamıssın olmadan degıstıremem tarıhını allahtan ümıt kesılmez
bellımı olur belkıde hamıs lıstesıne alırım senı ınsallah:Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız? bu topic cok hosuma gitti cıvıl cıvıl bunu okuyunca bende kendimi buraya ait hisettim nedense... banada hayırlı gelir insallah 4-5 gün sonra adet olmam gerekior insallah olmam ama ümitlenmekde istemiorum elimdede degil bi yandan hep aklımda...dua edin bana...

Back
X