ben çalışırken bileciğe geçici görevle gitmiştim... 1 ay kaldım orda... bilirim yani....yok canım pek bilmem ama rakadaşlarım var dursunbeyliler
eniştem var balıkesirli :)
bizde çok uzak sayılmayız benim annemlerde bilecikte![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çalışırken bileciğe geçici görevle gitmiştim... 1 ay kaldım orda... bilirim yani....yok canım pek bilmem ama rakadaşlarım var dursunbeyliler
eniştem var balıkesirli :)
bizde çok uzak sayılmayız benim annemlerde bilecikte![]()
santimine bakarsan benimkide çok kaliteli,kocaman oluyo,ama ellerine almadan anlayamıyolar kalitesini,illa ellicekler,yani ancak tüp bebekte seçebişliyolar,ben aşılamay o yüzden istemiyorum zaten bana bi faydası olmicak,devleti memnun etcem,bana izin versin diye.:mymeka:
olsun tatlım... hayırlı geceler o zaman sana.... opuyorumnanaktanŞenizŞenizŞeniz
oruç tutamıcam için,bana hayırlı sahurlar değil,ama size hayırlı sahurlar tuğçe,ayşen ve topicin diğer güzelleri.
evet memorial biraz pahalı...ama bence değiyor gerçekten çok ilgililer ve başarı oranları da epey yüksekmiş.... umutu da duymuştum orasını da tavsiye etmişlerdi bana... burdaki doktorum gönderdi memoriala umutu da o demişti... burda çokkişiden duydum umutu da... aman inşallah oralara gitmeye de hiç gerek kalmaz canım yaaa....
ben çalışırken bileciğe geçici görevle gitmiştim... 1 ay kaldım orda... bilirim yani....
aylencim bende kaçıyorum tatlım... sofrayı kurayım paşamı uyandırayım artık....
merkeze canım bankada çalışıyodum ben... oradaki şubeye göndermişlerdi 1 ay geçici göreve... rotasyon gibi bişey.... bozüyüklülerde vardı... gidip geliyolardı... yakınmış heralde merkeze...hayırlısı olsun rabbim oralara nasip etmeden doğal yoldan versin inşlhh tüm isteyenlere bizlerede :Saruboceq:
merkezemi gitmiştin ne iş için sempatiksalakcinni meraklı melahat gibi soruyorum kaydirigubbakcemile3
biz bozüyüklüyüz
gerçi ben doğma büyüme istbl annemde karadenizli eşimde sivaslı olsada kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın portokalsuyu opuyorumnanaktan