Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında tarla temiz olursa çokta zorluğu yok,hatta bazen zevkli bile oluyo ama bazen.:kedi:
ne kadar kalcaksın canım Allah yardımcınız olsun canımvalla benim böyle şeyleri gözüm pek yemez biraz uyuşuğumdurda herhalde ondan bebiş olmuyo hatta annem takılıyo üşengeçin çocuğu olmaz diye![]()
tamam canım Allah yardımcın olsun öptümkızlar ben şimdi çıkıyorum,görüşürüz,iğneye gitmem gerek.
MAŞALLAH RABBİM kucagına almakta nasip etsin canım hayırı olsunkızlarr bi oğlumm oluyooo
hoşgeldin aleynacım nasılsın
bi kaç gün heralde,tam bilmiyorum,biz gidene kadar zaten parayla toplatılır çoğu,bize işin kolay bölümü kalır yani.
kocan yanında olsunda,görürsünüz o zaman uyuşuk muuuu değil mi:kedi:
mavi
yürüyüş bandı alıyoz kız sence nasıl işe yararmı zayıflamak için
ayol kaç kilosun kıss işe yarar ama tabii düzeli yaparsan birde evde koyacak yer varmı kocaman oluyo o alet
kilomu hiç söylemiyim cok utanırım cünkü söylersem
evimiz 4 oda birine koyacaz kız zayıflayalımda yer kolay
ama motorlu almıyoz mekanik sence nasıl
valla pek bi bilgim yokki canım iyi araştırda bari pişman olma sonra inşAllah istediğin kiloya düşersin canım bu arada utanacak bi durum yok hepimizin fazlası var emin ol tatlım hatta ben söyleyeyim ilk önce evlendikten sonra 10 kilo aldım hayatımda söyleseler inanmazdım ama 62 yi vurdu baskül ama ramazandan ve sıkıntılardan 58 e düştüm şükür tabi daha inmem lazım
mavi motorlu cok ses yapıyomuş alttakilerle papaz olur diye mekanik alıyoz ama İNŞALLAH zayıfları
abrakıtta aldık ama yapmayınca bi işe de yaramıyolar
gel,sohbete katıl o zaman,hoş geldinvereliniortak
mavi pelin papatya islerde hoşgeldiniz kızlar.
pelincim baya oldu uğramadın,nerelerdesin