Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

turkuaz canım bende 2 senedir tedavi görüyorum 6 ay oluyo 2,5 aylık bebişimi kaybettim kalp atımını bekledi dr ama atmadı şimdiye kadar hsg hiç istemedi ama kürtajdan sonra bide bende kan pıhtılaşması var daha yeni karar verdi ilk hamileliğim doğal oldu ama ilk hatamı onu aldırmakla yaptım 2, bebeğim doğdu şuan 7 yaşında 3, kaybettim ve şuan kafamı taşlara vuruyorum ben hsg den bişey çıkacağını sanmıyorum ama bakalım yumurtalarım tembelmiş oda geliştiriliyo senin ki nasıl bi tedaviydi

kızlar yarın akşam tahlil sonuçlarını göstericem.kendim baktım prolaktin hormanı normalde 2 le 25 arasındaymış ama bende 31 çıktı ya yumurtlamı engelliyomuş sanırım bununla ilgili bilginiz varmı. yarın 19. gün inşallah yumoşlar büymüştür

canım benim a.s
opuyorumnanaktan

turkuaz canım bende 2 senedir tedavi görüyorum 6 ay oluyo 2,5 aylık bebişimi kaybettim kalp atımını bekledi dr ama atmadı şimdiye kadar hsg hiç istemedi ama kürtajdan sonra bide bende kan pıhtılaşması var daha yeni karar verdi ilk hamileliğim doğal oldu ama ilk hatamı onu aldırmakla yaptım 2, bebeğim doğdu şuan 7 yaşında 3, kaybettim ve şuan kafamı taşlara vuruyorum ben hsg den bişey çıkacağını sanmıyorum ama bakalım yumurtalarım tembelmiş oda geliştiriliyo senin ki nasıl bi tedaviydi
cnm ben aralık ayında gittim doktora hormon testleri istedi normal çıktı,eşimden istedi onu hareketlilik ve sayısı düşüktü dr hiç hsg falan istemeden aşılama yapalım dedi bnde ondan sonra hiç gitmedim doktora biraz işten dolayı birazda düzgün doktor bulamamamdan dolayı 7ay geçti bölye,bi, umut belki doğal olur diye düşünmüştüm ama olmadı,kısmet

bu arada Allah bağışlasın canım,kendini üzmee... evet hsg çektirmen iyi olur ama bencede bişe çıkmaz sonuçta hamile kalabiliyorsun,tabi belli de olmaz,tez zamanda gelsin meleğin inş

boncuğum liste çok güzel olmuş ellerine sağlıkk canımm
inşallah hepimize uğur getirir en yakın zamanda herkesler hamiş kalırr
hamişlerde hayırlısıyla bebişleriini kucaklarına alırlar inşallahh

kızlar yarın akşam tahlil sonuçlarını göstericem.kendim baktım prolaktin hormanı normalde 2 le 25 arasındaymış ama bende 31 çıktı ya yumurtlamı engelliyomuş sanırım bununla ilgili bilginiz varmı. yarın 19. gün inşallah yumoşlar büymüştür

canım tahlil sonucundaki referans değerlerine göre mi öyle
selam canlarımm ayy geçmişi okuyayım dedim ama
cıkk devam edemicemmm başım döndüüü

nasılsınızz

selam canım,hoşgeldinnn

Back
X