Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye ben selam veriyorum kimse almıyor,görünmez mi oldumsempatiksalakcinni
opuyorumnanaktancanım benim a.s
cnm ben aralık ayında gittim doktora hormon testleri istedi normal çıktı,eşimden istedi onu hareketlilik ve sayısı düşüktü dr hiç hsg falan istemeden aşılama yapalım dedi bnde ondan sonra hiç gitmedim doktora biraz işten dolayı birazda düzgün doktor bulamamamdan dolayı 7ay geçti bölye,bi, umut belki doğal olur diye düşünmüştüm ama olmadı,kısmetturkuaz canım bende 2 senedir tedavi görüyorum 6 ay oluyo 2,5 aylık bebişimi kaybettim kalp atımını bekledi dr ama atmadı şimdiye kadar hsg hiç istemedi ama kürtajdan sonra bide bende kan pıhtılaşması var daha yeni karar verdi ilk hamileliğim doğal oldu ama ilk hatamı onu aldırmakla yaptım 2, bebeğim doğdu şuan 7 yaşında 3, kaybettim ve şuan kafamı taşlara vuruyorum ben hsg den bişey çıkacağını sanmıyorum ama bakalım yumurtalarım tembelmiş oda geliştiriliyo senin ki nasıl bi tedaviydi
kızlar yarın akşam tahlil sonuçlarını göstericem.kendim baktım prolaktin hormanı normalde 2 le 25 arasındaymış ama bende 31 çıktı ya yumurtlamı engelliyomuş sanırım bununla ilgili bilginiz varmı. yarın 19. gün inşallah yumoşlar büymüştür
selam canlarımm ayy geçmişi okuyayım dedim ama
cıkk devam edemicemmm başım döndüüü
nasılsınızz
canım tahlil sonucundaki referans değerlerine göre mi öyle
evet canım.normalde olması gereken rakam yanlarında yazıyoya ona baktım.sonra internetten okutum yumurtlamayı engelleyici sebeb diyo yazıyo ya herhalde benim yumoşlar o yüzden mi büymüyo bilmiyorum
slm ben geldim