Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

--------------------------------------------------------------------------------

EBRAR için 41 yasin listemiz
DERDANUR_10___bitti
KARDELEN_5___bitti
TURKUAZ_5
EBRAR_4____bitti
TUGCAL_2____bitti
PORTAKALSUYU_1
BERSUU_3____bitti
ALEYNA_3
UĞURBONCUĞUM_3
EBRAR__3
AZRAPERİ_2
EZGİM EZ_1
liste tamamalanmıştır kızlar hepinizden Allah razı olsun kızlar bitirenler haber versinler lütfen canlarım yapalım duasınıopuyorumnanaktan

derda neyse önemli değil affettim anım kızlar ya bide hsg den sonra o sıvı noluyo yanımızda pedmi götürelim yoksa geri alıyolarmı sıvıyı

casnım yanında pet götür... kanama da olabşlir... benim çok az olmuştu....

hosbuldum tugcem sen nasilsin

iyiyim bende tatlım...

kızlar gelmedi dedim ama maşallah yavaş yavaş toplandık:)
millet annca toparlanıyo misafitrdi çaydı bilmem ne derken... birazdan herkes gelir heralde...

derdam bende bitirmedim yasini

duasi ne zamn yapilcak
gun soyleseniz as,inda daha guze, olur bence ablamin duasi cuma gunu olsun sela ile ezan arasi o,sun cok guzel vakit

işin komik tarafı ben kime küssem benden önce davranıyo slm veriyo bana kaydirigubbakcemile3 ya ağız tataıyla bi küsemedim heee

turkuazcım canım bitirince haber verrisin dimi balım unutma eğer diğer kızlarda bitirise yarın gece yaparız duasını

canım 42 olmuyor mu bu toplammm ben mi yanlış topladım :)

iyiym turkuazcım sen ansılsın
mızmız hoşgeldin canım

adetım gene gectı ALLAHIM INSALLAH BU KEZ TUTMUSUR INSALLAH

ALLAHM KUCAGIMIZI TEZ ZAMANDA DOLDURSUN INSALLAH

SOGAN KURU YAPTIGIM ZAMANLAR ADETIM TAM ZAMANNDA GELIRDI BU KEZ GELMEDI HAYIRDIR INSALLAH

SOGAN KURU YAPTIGIM ZAMANLAR ADETIM TAM ZAMANNDA GELIRDI BU KEZ GELMEDI HAYIRDIR INSALLAH

ayyy mızmız inşallah canım inşallah gelir bebişinnn.... aşılamamı oldun canım???

mızmız hoşgeldin canım,inşaallah tutmuştur tatlım ya ne zamandır güzel hberler alamıyoruz maalesef
hadi başı sen çekte ardarda haberler gelsin inş

EBRAR için 41 yasin listemiz
DERDANUR_10___bitti
KARDELEN_5___bitti
TURKUAZ_5
EBRAR_4____bitti
TUGCAL_2____bitti
PORTAKALSUYU_1
BERSUU_3____bitti
ALEYNA_3
UĞURBONCUĞUM_3
EBRAR__2
AZRAPERİ_2
EZGİM EZ_1
liste tamamalanmıştır kızlar hepinizden Allah razı olsun kızlar bitirenler haber versinler lütfen canlarım yapalım duasınıopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…