derdam senin selamini gormedim kiz ama aklimdanda gecti derda bana selam vermedi dedim kendikendime
cadi ne kusuyon oyle herseye
saka saka
ayyy canım çok geçmiş olsun.. Allah korumuş yine yaa girselermiş... ayyy tüyşerim diken diken oldu....saol kızlar evımızı yenı olduu ıcın habıre komsulaırın ıhtıyacları oluyor matkaplar hıc susmaz gene apartmanda bır gurultu vardı yakında bende dedım karsı komsudan gelıo megersem hırsız kapımız asındırıyormus durbunden bır baktım ıkı oglan bır benım kapıya bır yan kapıya saldırıolar ılk basta ya dedım komsula kapıları karıstırdı yanlıslıkla anahtar soktu sandım onemsemedım bırden kapımın alatından bır demır gorunce bır bagırdım kapıyı acmaya calıstım heycam korku karısık ben actım onlar pırrrrrr kactılar kapıyı resmen gocertmısler halı kalmamıs
mizmiz gwcmis olsun kiz cok kotu bise
bise calmislarmi peki
insallah hamilesindir tes yaptinmi peki canim yapsaydin bari
yeni eve guzel bi bebis yakisirrrr
utanma kızzz... bu arada hanım yazmışım ben mercimeğe... cinsiyeti belli miydi yoksa Allah mı söyletti bana... şimdi farkettim....
inş geç döllenme falan olmuşturda o yuzden reg olmamıştır
inşallah canım...22 sindeymiş günü.. adetleri de pek aksamıyomuş... gerçi 3 gün belki de geç döllenmiştir ne bileym....
yok canım belli degil mercimegin babasıyla ögrenmek istemiyoruz süpriz olsun istiyoruz rabbim eli ayagı saglıklı sahatli aklı başında versin daha bişey istemiyorum tatlım allah söyletmiş olabilir kız bende hem eşime diyorum bugün kızın şöyle böyle yaptı diye bide kızıyorum kendime ya erkekse garibim kırılır he :CüvCüvhaoldumsmile
ayyy cnm yaa çok geçmiş olsun,Allah'tan kaçmışlar sende dikkat et cnm bnmsaol kızlar evımızı yenı olduu ıcın habıre komsulaırın ıhtıyacları oluyor matkaplar hıc susmaz gene apartmanda bır gurultu vardı yakında bende dedım karsı komsudan gelıo megersem hırsız kapımız asındırıyormus durbunden bır baktım ıkı oglan bır benım kapıya bır yan kapıya saldırıolar ılk basta ya dedım komsula kapıları karıstırdı yanlıslıkla anahtar soktu sandım onemsemedım bırden kapımın alatından bır demır gorunce bır bagırdım kapıyı acmaya calıstım heycam korku karısık ben actım onlar pırrrrrr kactılar kapıyı resmen gocertmısler halı kalmamıs
aynen,şükür kavuşturanaahoşbulduk canım şükür kavuşturana ŞenizŞenizŞeniz
inş canım,hayırlısı herşeyin...inş geç döllenme falan olmuşturda o yuzden reg olmamıştır
inşallah canım...22 sindeymiş günü.. adetleri de pek aksamıyomuş... gerçi 3 gün belki de geç döllenmiştir ne bileym....
ne kadr geçti cnm günün,idrar testiyle belli olur mu,gizli yapsan :)Kocamda bana test yapmaya kızıo aldırmıo yapma dıo
ayyy canım çok geçmiş olsun.. Allah korumuş yine yaa girselermiş... Ayyy tüyşerim diken diken oldu....
mız mız cım geçmiş olsun canım yaa mevlam korumış
ben hep kitlerim... eğer uyanamassam eşim giderken o mutlaka üstüme kitler kapıyı... gerçekten çok dikkat etmek lazım... maldan ziyade ben evdeyken girse ayyy düşüncesi bile korkunç... Allah korusun hepimizi...kızlar aman aman evınızde durunca esınız ıse gıtıkden sonra kapınızı alt ust kıtleyın sakın unutmayın ben kıtlemeseydım sımdı ıcerıye gırmıslerdı allah korusun neler neler olmustu cunku calakak bırsey yok
tekrar dıyorum arkadaslar esınızı ıse gonderdıkden sonra alt ust kıtleyın bu acmalarını zorlastırıo
ben hep kitlerim... eğer uyanamassam eşim giderken o mutlaka üstüme kitler kapıyı... gerçekten çok dikkat etmek lazım... maldan ziyade ben evdeyken girse ayyy düşüncesi bile korkunç... Allah korusun hepimizi...
Turkuazcım ben kocayı ne zaman dınlemeseeem hep sonuz negatıf barı bu kz dınlıyım o nezaman yap derse
adetım 22 olması gerekıodu olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?