Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar önmüzdekı ay bende rahım fılmı cektırıcem korkuyorum kötü sonuc cıkmaz umarım:Saruboceq:
halem bende duana amın dıyorum rabbım en kısa zamanda melegını yollar ınsallah:Saruboceq:

kızlar uyku tutmadı sevinçten mercimegin dayısı gelicek çok mutluyum 2 ay oldu görmeyeli aşkımı gelsede bir doya doya sarılsam ya kızlar kızmayında tek erkekte onun aşkı bir başka oluyo be yaş aramız fazla yok sanki ikiz gibiyiz onunlar her zaman derki ablamlara siz bir tarafa sevtun bir tarafa diyo mercimegi çok özlemiş hediye almış gelirken getiricek bakalım ne almış mercigemiye annemde memlekette kurbandan sonra gelicek kız annemi çok özledim ya:çok üzgünüm: insanın bir yarısı eksik oluyo dilerim rabbimden garip babam görmedi benim mutlulugumu dilerim anacım görsün garip anam her zaman arıyo diyo mercimek ne yapıyo aht etmiş dediki geçen sag saglim eli ayagı saglıklı evladını al kucagına kurban kesicem dedi işşallah rabbim muradımı verir saglıklı bir hamilelik geçiririrmde bebegimi alırım kucagıma allah herkeze yaşatsın tez zamanda allahım benim kalbimdeki umutsuzlugu kaldırdır allahım sizinde yüzünüzü tez zamanda güldürür işşallah of ulen of gene dertlendim bak kız dua edilicekse ne olursa olsun bana çok yazın okurum sizin için muradınız tez olsun diye haberiniz olsun ben her zman burdayım sakın unutmayın umudunuzu yitirmek yok sakın:oklava: kadir gecesine seçin birini okuyup dualıyalım ama en çokta senesi çok geçmiş olanı okuyalım derim kim olur acaba o aksam namazlarımızı eksik etmeyellim bol bol dua eidcem sizin için :1hug:

$gunaydin5ji.webp

selam hanımlar hpinize güzelliklerle dolu birgün diliyorum
bugün çok çalışmam gerek çok eyvahedigeldismile
çok uykum var tabi alıştım 2lerde kalkmaya bugün erken kalkınca gözlerim kapanıyo bide hava inanılmaz sıcak çok şanssızım :umursamaz:
neyse kendi kendime konuşmayım hepinizi öpüyorum
gece görüşmek üzere

derdam 3tane okudum cnm öyle demıstınız yalnıslık varsa söylersın bana ok
ebrarım kolay gelsın cnm
bırsen gelde sonucları yaz cnm nasıl gectı rahım fılmın umarım hersey normal cıkmıstır
sevtunum gözün aydın cnm ne mutlu sana

sevtuncum gözün aydın canım... Rabbim taz zamanda annene de kavuştururur inşallah....
kızlar günaydın.... birazdan doktora gidicem emar için... dua edin bana bol bol... bişey çıkma
sın omzumda... yoksa ameliyat olmam gerekecek ameliyat olursam da bebek planını ertelememiz gerekecek... nolur dua edin de ameliyatlık ilçalık bişey olmasın... ne ameliyat nede ilaç kullanmak istemiyorum.....zaten öyle bişey olursa da söylicem doktor... ben bu ay hamilelik planlıyorum diye... yokmu başka bir çaresi diye soracam vallaayy bende bir hoşum hemen olcak sanki ama ya olursa... en güzeli riske atmamak... neyse çok konuştum sabah sabah...
ebrarım sana kolay gelsin canım... biraz çok misafir çağırmışsın ama altından kalkarsın sen inşallah.....
hepinizi öpüyorum kızlar...opuyorumnanaktan

Back
X