Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

streslıyım mavım rahım fılmınden korkuyorum temızlık duruyor yemek duruyor arada gelırım yıne kib cnm

takma kafana be canım o kadar ben ne filmler çekindim bir tek kadın hastalıkları kalmamıtı bu gidişle bununla ilgilide çekinecem herhalde kafaya taktıkca büyüyo valla helede ev işlerini hiç takma ayağına takılan yok ya yaparsın yavaş yavaş canın sağolsun yetrki boncuğum hepsi hal olur

sağol mavım bılıyorsun kıstle zorlanıyorum ıslerde bakalım umarım buyolda daha fazla yıpranmayız
esredmaal hoşgeldın cnm aramıza
ben cıkıyorum umarım daha sonra karsılasırız muhabbet ederız öptüm sızlerı

EBRAR İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR_10____BİTTİ
KARDELEN_5____BİTTİ
EBRAR_6_____BİTTİ
TUGCAL_2______BİTTİ
BESUUU_3_____BİTTİ
UĞURBONCUĞUM_3_____BİTTİ
TURKUAZ_5
AZRAPERİ_2
EZGİM EZ_1
PORTAKAL SUYU_1
ALEYNA_3
kızlar liste tamamlandı lütfen bitirenler haber vaersinler oldumu canlarımopuyorumnanaktan

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

0090.gif
0003.gif
:nazar:AGUSTOS AYI LİSTEMİZ :nazar:
0003.gif
0090.gif

KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
MIZMIZ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------22 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
AYŞEN_34-------------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
DERİNSU---------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 AGUSTOS

0090.gif
0003.gif
:nazar:EYLÜL AYI LİSTEMİZ:nazar:
0003.gif
0090.gif

ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EYLÜL
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------11 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL

0090.gif
civciv14.gif
:nazar:HAMıŞLERıMıZ :nazar:
civciv14.gif
0090.gif

MAKBER-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[

civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0005.gif
0004.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

TUTİŞ nereye gitti yaa azönce burdaydı
sen gelmeden 10dk önce ben çıkmışım ablammm görüşemedik :(
Ya; Rabbi!

Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.

"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.

Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.

Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!

Ya; Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim

YA RABBİM
HALE arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl
vatanına ,milletine ve ailesine bağlı hayırlı bir evlat nasip et .bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme . HESAPSIZ KATINDAN NASİP ET .arkadaşımız her daraldığında onun yardımcısı ol
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

AMMMİN İnşaallah en yakın zamanda hayırlısıyla eli ayağı düzgün,hayırlı evlatlar nasip etsin halemm

kızlar sizden bişey istiycem GÖKCERANAYI tanıyosunuzdur
onun ablası için dua okumak istiyorum yani ayetel kürsi
katılırmısınız ?
eğer katılırsanız beni mutlu edersiniz
ona okuduktan sonra başa dönüyoruz canlarım
okuruz ablammm,20aldım ben

hadin size iyigeceler yarın hastanem var dinleniyim kocişimle kızımın sonuçlarını gösterecem kayınbabama varisleri için filme gün alacam ben film çekinecem nasıl yapcaz bakalım ebrar ben kızımada kan pıhtılaşma testi yaptırdım yarın sonuç alacam kız inşallah onda çıkmaz Allahım sen yardım et hadin bye szie
canım nasıl geçti,çektirdin mi hsg yi?
kızının sonuçlarıda çıktı sanırım ne var ne yok?

kızlar bu akşam çok yakın bir arkadaşımı umreye gönderdik... hepimize dua edecek ordan... isim isim belki atlarım diye kk nın şu şu topiğindeki tüm bayanların bebeği olsun diye edecek... biraz komik oldu ama... nabiim kimseyi atlamayım dedim....:roflol:

Allah razı olsun canım,önemli olan niyet canım Allah gönlümüze göre versinnn
bu arada sonuç ne inş ameliyata falan gerk yok kuzumm...
derdam,boncuğum siz burdasınız sanırım,nasılsınız?
boncuğum özeline bakar mısın canımm

EBRAR İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR_10____BİTTİ
KARDELEN_5____BİTTİ
EBRAR_6_____BİTTİ
TUGCAL_2______BİTTİ
BESUUU_3_____BİTTİ
UĞURBONCUĞUM_3_____BİTTİ
TURKUAZ_5___BİTTİ
AZRAPERİ_2
EZGİM EZ_1
PORTAKAL SUYU_1
ALEYNA_3
kızlar liste tamamlandı lütfen bitirenler haber vaersinler oldumu canlarımopuyorumnanaktan

Back
X