Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım benim kıyamam yaa dilerim tez vakitte alırsın kucağınada unutursun acılarını

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kızlar kusura bakmayın eşim geldi ben çıkıyorum gece pc yi kapabilirsem gelirim gelemezsem şimdiden herkeze iyi sahurlar

canlarım iyi geceler bir bakıyım dedim ordamısınız şimdi çıkıyorum kardeşimden hasret giderdik çok şükür benim delüden pc kapabilrsem gece görüşürüz öptüm canım sizleri birsen kız rahim filimini çektirdinmi kız bakemeyvahedigeldismile gece işşallah görüşmek üzere tatlılar beni özleyin anacım:kedi:

derdanur kız hep aglıyosun be gül kuzum biraz ya üzülüyorum ama ben allah tez zamanda yüzünü güldürsün tatlım:kedi:Şeniz

kız nirdesiniz ben ben yazıp ben okuyorum gene he:mymeka: küstü size mercimek eve gidim sorarım size ben merak etmeyin hemi sizklava::asigim:

kızlar nirdesiniz
derdanur, mathematician, mavi2505, tugcal ses verin bakıım

canım hoşgeldin aramıza... yaşadıkların çok zor çok iyi anlıyorum senin yaşadığın acıyı 3 kez yaşadım ben de.... Rabbim bir daha kimseye göstermesin çok zor gerçekten....
burda kapılarımız açık herkese birlikte gülüp birlikte ağlıyoruz yeri geldiğinde... acılar ancak böyle paylaşılıyor mutluluklar da... sen de aramıza katılırsa mutlu edersin bizleri... Allah'a emanet ol...

kimse cevap yazmıyo ayol nidersiniz kızlar.... neyse ben gidiyom şimdi.... sonra gelirim inşallah yine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…