Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

streslıyım mavım rahım fılmınden korkuyorum temızlık duruyor yemek duruyor arada gelırım yıne kib cnm

takma kafana be canım o kadar ben ne filmler çekindim bir tek kadın hastalıkları kalmamıtı bu gidişle bununla ilgilide çekinecem herhalde kafaya taktıkca büyüyo valla helede ev işlerini hiç takma ayağına takılan yok ya yaparsın yavaş yavaş canın sağolsun yetrki boncuğum hepsi hal olur

sağol mavım bılıyorsun kıstle zorlanıyorum ıslerde bakalım umarım buyolda daha fazla yıpranmayız
esredmaal hoşgeldın cnm aramıza
ben cıkıyorum umarım daha sonra karsılasırız muhabbet ederız öptüm sızlerı

EBRAR İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR_10____BİTTİ
KARDELEN_5____BİTTİ
EBRAR_6_____BİTTİ
TUGCAL_2______BİTTİ
BESUUU_3_____BİTTİ
UĞURBONCUĞUM_3_____BİTTİ
TURKUAZ_5
AZRAPERİ_2
EZGİM EZ_1
PORTAKAL SUYU_1
ALEYNA_3
kızlar liste tamamlandı lütfen bitirenler haber vaersinler oldumu canlarımopuyorumnanaktan

HAYIRLI UGURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ

KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
MIZMIZ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------22 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
AYŞEN_34-------------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
DERİNSU---------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 AGUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EYLÜL
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------11 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

TUTİŞ nereye gitti yaa azönce burdaydı
sen gelmeden 10dk önce ben çıkmışım ablammm görüşemedik

AMMMİN İnşaallah en yakın zamanda hayırlısıyla eli ayağı düzgün,hayırlı evlatlar nasip etsin halemm

okuruz ablammm,20aldım ben

canım nasıl geçti,çektirdin mi hsg yi?
kızının sonuçlarıda çıktı sanırım ne var ne yok?

Allah razı olsun canım,önemli olan niyet canım Allah gönlümüze göre versinnn
bu arada sonuç ne inş ameliyata falan gerk yok kuzumm...
derdam,boncuğum siz burdasınız sanırım,nasılsınız?
boncuğum özeline bakar mısın canımm

EBRAR İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR_10____BİTTİ
KARDELEN_5____BİTTİ
EBRAR_6_____BİTTİ
TUGCAL_2______BİTTİ
BESUUU_3_____BİTTİ
UĞURBONCUĞUM_3_____BİTTİ
TURKUAZ_5___BİTTİ
AZRAPERİ_2
EZGİM EZ_1
PORTAKAL SUYU_1
ALEYNA_3
kızlar liste tamamlandı lütfen bitirenler haber vaersinler oldumu canlarımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…