Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tugcal kız özelde çektirseydin o vereceğin parayı 1 saatte kazanabilirmisin siz özelde dr için randevu alıp gidiyonuz ben burda haftaiçihergün gidip her ne olursa yaptırıyorum bide hastanede dayım var benim dr da özel gibi oldu -tatlicadiarzu- kötükedihüso

boncuk inanırmısın sadece 5 tl ödedim oda hastaneye giriş yaptırdım onun için

valla üztümü giyinene kadarda sonucumu verdiler valla ankaraya gidip gelseniz belki daha az harcarsınız

oh negüzel bırsenım bulundugunuz yerın kıymetını bılın kaydirigubbakcemile5
sagol bersum bu lıstede bızlere ugurlu gelır ınsallah:Saruboceq:

bizim yok işte devlette dayımız napalım... yine de eksik olmasınlar 5 kuruş ödemeden çektirdim emar ı... diğer illeri bilemem birsen senin yaşadığın yerde iyi olabilir devlet ama ben burda güvenemiyorum açıkçası... derdini anlatamıyosun birkere dr oturuyor yüzüne bakmıyor... anca böyle test mest işime yarıyor parasız ama muayene için zorda kalmadıkça gitmeyi tercih etmiyorum...

aslında boncuğum sizin ordaki hastanede yoksa sizi sevk eder birsenn dediği gibi git gel daha az harcarsın hem bi değişiklik olur sanada

ben emar sonucunu çarşamda alıcam mesela... özelde 45 dk ya veriyolar.. ama 400 tl dediler... her zaman olmuyor... bebek işleri için hiç gitmem... özel yada muayenehane...

bersum tek nasıl gıdım cnm ızın yokkı esımın hormon tahlıllerımı ankaraya yolladılar düşün burda olmadıgı ıcın bakalım nekadar dıcekler

selammmm topiginnnnn en güzellll kadınlarrrııııı selammmmm geleceginnnn en güzell en sevecennnn ennn sevgii doluuu anneleriiiii nasıllarmışşş kuzularımmm bakalımmm

özledimmmm siziiiiiiii ayollllllllllllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…