Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selammmm topiginnnnn en güzellll kadınlarrrııııı selammmmm geleceginnnn en güzell en sevecennnn ennn sevgii doluuu anneleriiiii nasıllarmışşş kuzularımmm bakalımmm

özledimmmm siziiiiiiii ayollllllllllllllllllllll

azrammm nerelerdeysin kuzum... özlettin kendini... hoşgeldin.....

kızlarr doktorr bana radyotomuu önerdi rahimm filmi içinn en güvenilirr yer dedii

bu günn akşam üstü aradım fyatı sormak için 320tl dedilerr sgkk geçmiyoo ama doktorr çektirirsen orada çektir dedi

azrammm nerelerdeysin kuzum... özlettin kendini... hoşgeldin.....

hoşbuldukk gülümmm nette sorun vardı kuzumm bu günde koşturdum biraz sabah bi çıktımm evden elektrik su üstüme almaya gittimm bütün komşular toplandık apartmandakiler mütahitle birr gittik hallettikkk şükürr öyleden sonra geldim bi sıcak dışarısıı allahımmm hç çıkmamak lazımmm

aşk olsun birsencim ben gelir gelmez slm verdim sen vardın benim geldiğimde azra yeni geldi
neden ayrı düşelim canım
tam sana yazıcaktım rahim filmin temiz çıkmıuş çok sevindim dilerim herşey güzel olur senin için

geçmişe bakamadım çok fazla halemmmin dua yapıldı sanırımm rabbbimmm tez zamanda mübarekk ay hürmetine peygarber efendimizz hürmetine bebişinii versinnn inşallah okunan dualrı kabul etsinn inşallahh açtıgımız ellerimizi boş çevirmesin rabbbimmm

halee arkadaşımıza tezz zamanda hayırlı bebeişlerr nasipp etsinnn inşalllahhhhhhhhh aminnnnnnnnnnn

hoşbuldukk gülümmm nette sorun vardı kuzumm bu günde koşturdum biraz sabah bi çıktımm evden elektrik su üstüme almaya gittimm bütün komşular toplandık apartmandakiler mütahitle birr gittik hallettikkk şükürr öyleden sonra geldim bi sıcak dışarısıı allahımmm hç çıkmamak lazımmm

evet canım... ben de ramazan başından beri ilk kez bugün çıktım çarşı pazara... gerçekten çok sıcak... neyse geçmiş olsun yoğunmuşsun... yokluğun belliydi walla....opuyorumnanaktan

merkez canım corumlumusun yoksa? evet canım çorumluyuz ama sungurlunun köyünden genelde senede 1 kaç gün geliriz dayımlar devlet hastanesine yakın oturuyolar saat kulesinin ordada akrabalarımız var

Back
X