Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yaa bende umuttum hale arkadaşımıza AİMİNNNNNN diyorum canı gönülden mevlam tez vaitte versin muradını inşallah:Saruboceq:

kısss derdaaa yine beni esss geçtinnnn.....!!!!!!!:çok üzgünüm: artık tutamıcam kendimi ağlıcammm.....senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

evet canım... ben de ramazan başından beri ilk kez bugün çıktım çarşı pazara... gerçekten çok sıcak... neyse geçmiş olsun yoğunmuşsun... yokluğun belliydi walla....opuyorumnanaktan

canımmsınnn kuzummmm sen neler yaptınn varmııı güzel haberlerr geçmişe bakmayayım dedim şimdi bi giriyomm çıkamıyomm sonra geçmişten haleyi merak ettim varmı bişeyyy ayyy inşalah vardır ya

merkez canım corumlumusun yoksa? evet canım çorumluyuz ama sungurlunun köyünden genelde senede 1 kaç gün geliriz dayımlar devlet hastanesine yakın oturuyolar saat kulesinin ordada akrabalarımız var

bizde iskilipliyiz ama biz merkezde oturuoruz isgüc sebebiyle kac senedir burdalar bende zaten gecen yaz evlendimde geldim almanyada kalıordum. sen ankarada yasıorsun heralde

rahim filmi temiz çıktı ama dr buay tedaviyi kesti bidahaki aya bıraktı kendiliğinden bişey olsa desem koçişte yok hep gece çalışıyo malum gündüzde ev kalabalık bide ramazan kaldık mafoldumben senağlama senağlama Çok üzgünüm çoook

ben geldimmmmm :3:
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, ..yeliz..+, azraperi34+, birsen29+, derdanur+, EsReDmAaL, tugcal+, ugurboncugum+

herkese selam canlarım hepiniz iyisinizdir inşallah

kısss derdaaa yine beni esss geçtinnnn.....!!!!!!!:çok üzgünüm: artık tutamıcam kendimi ağlıcammm.....senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ya valla şimdi bende sana dicektim ki slm verdim neden almadın dicektim
es geçmedim gülüm sen benim slm mımı aldınmı göremedim valla kusura bakma

canımmsınnn kuzummmm sen neler yaptınn varmııı güzel haberlerr geçmişe bakmayayım dedim şimdi bi giriyomm çıkamıyomm sonra geçmişten haleyi merak ettim varmı bişeyyy ayyy inşalah vardır ya

canım hale 2 kez test yapmış ama negatif çıkmış hep... inşallah geç döllenme falandır... dün adet olmadım hala diyodu...inşallah hamiledir... artık bir hamiş çıksın topikten inşallah... dün de mızmız geldi onun da geçmiş günü ama eşi izin vermiyomuş test yapmasına birkaç gün daha beklicek galiba....
bende bi haber yok kuzum yaaa... omzuma emar çektirdim bende... sonucunu bekliyorum... eğer yırtık falan varsa ameliyat olmam gerekecek bebeiş hayalleri de otomatikman bir ay ertelenecek... öyle yani.....

ben geldimmm nasılsınız canlarımm

yelizim hoşgeldin canım....

evet esre ankarada yaşıyorum orda yengem var istersen git tanış oda devlet hastanesinde çalışmıştı emekli oldu

ya ebrarımın yasinine katılamadımm ama ben kuranı kerim i unuttum küçükkken öğrenmiştimm ama yıllarr yıllar önce
türkçesini okusak olmamııı he eksik vrsa katılsam olmazmı

tuğçem seninde film sonucu çarşambaya çıkıcakmış inşallah sorun çıkmıycak bitanem bebiş işini ertelemiyceksiniz

Back
X