Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar asıl benimki yok piyasada ay artık deli olcam
bi bakıyoruz toptan hamileyiz kaydirigubbakcemile3

inşallah inşallah... ben hepinize halay çekerim... hepinizin bebeişine yelek de örerim... ne güzel olurrr.... bir daha aya da eylüllistesi toptan hamiş kalırız... azramın dediği gibi bir rekor olur....

kızz kuzummm bellimii olurrr yaaa rabbimm ol desin yeterkiii valla sen bilee şaşarsın nasıl olduguna

ben inanıyorumm kuzummm bu ay olmasada yakın zamanda olacakkk
rabbbimm verecek
not ett bunu bi kenara kuzummm

yoktur sende bi problemm sen baktırmadınmı kendine hsg falan çektilermii sana canım hiçç stress yapma bakk bu kadar yıprandıgına üzülecen bi kaç ay sonraa rabbimm büyükkkk

selam bacılar
ebuşum naber canım
kimsenin kırmızıları gelmemiş belliki benimde normal düzende olsaydım bugün yarın olmam lazımdı ama yine gecikmeli olucam hemde en az 20 gün

ayşenim hoşgeldin canım şükür kavuşturana
ya benim herzamanki halim biliyosun yaa
senin belki bebiş var kuzum bellimi olur

canım hiç üzülme bunlara... bize de neler dediler bak ben eşime sperm testi yaptıracağımız zaman annesine söylemek istemedim Allah'tan o dedi bize hep sana bakılıyor belki onda var sorun diye annesin böyle dedi babannesi bir bayram günü eşimin tüm akrabaları varken sen kısırmısın yoksa neden çocuğun olmuyor senin dedi.... kültür meselesi tatlım... hep kadının üstüne geliyorlar... sanki kadınlar tek başına yapıyolar gibi.... o yüzden kulak asma sonuçta ne zaman olacağını Allah biliyor olacağı zaman da taş üsütnde olsan olacak....ben asla çocuğunuz olmaz diye doktorlara çok kızıyorum... nerden biliyorsun be adam.... tövbe tövbe.... klava:

yok be tuğçem biliyosun benim bu ay tedavim bile yarım kalmıstı yumoş büyümediğinden
biliyorum canım... Allah'tan umut kesilmez canım....

hoşbuldım yelizimmm nasılsın canım..geçmişi okumadım hiç ya.zaman kaybetmek istemedim.varmı bi degişiklik cano.

ebuşum valla bu progestan erken erken olduruyo beni yaaff..20 günde bir olmaya başladım cnm .

ama senin inşallah vardır bişeylerr çok heyecanlıyım senin adına kuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…