Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayşencim saol balım desteğin için bizim en büyük şansımız eşlerimiz zaten rabbim eksiklerini göstermesin
bide herşeyin hayılısını istemek lazım bi komşumuz var kızda benimle doktora gitti geççen ay bebek için tahlil felan yaptırıyodu 5 gün önce kocası koynunda ölmüş aslında fazla üstüne durmakta iyi değil ama gönül bu gelde anlat

aramızda... bize söyle ama....

olur tatlım ne renk isterseniz örerim yeterki gelsin bebeklerimiz artık....

sen de hoşgeldin derincim... bende sana yazcaktım ama gittin sandım....opuyorumnanaktan
yok canım çevrimdışı görünüyom ben:))
iyiyim derinim maalesef tek değişiklik adetim gecikti 2 günn
yapma yaa..niye malesef diyon kıss.belkim bişeyler var aaaa.alsanaalsanasmile
Selam derincimmm nasılsın

selam canım iyiyim sagol sen nasılsın..günün yorgunlugunu atmaya çalışıyorum.boshayallersmile

ayşenim annen nasıl kuzum herşey yolunda inşallah
hee bizim adetler tembel neyapalım böyle gelmiş böyle gider kaydirigubbakcemile3

benim eşimde ne telkinler ne telkinler olacak moralini yüksek tut
olmazsa da allahtan ben senin gibi takmıyorummm send e rahat oll
herşeyin hayırlısıı.............
bi kulağımdan giriyo bi kulağımdan çıkıyoo

ayyy derdam allah sabır versin gerçektende öyle fazla üstünde durmayalım yaa
herşeyin hayırlısını istiyelim rabbimden

ayşenim benimkide hep aynısını diyo ozaman içim bi ölçüde rahatlıyo
sonra birden yine geliyolar bana 10 senedir bu hep böyleydi
çok doğru aslında hamdolsun sıkıntımız var

evet canım düşününce gerçekten insnaın içi çok rahatlıyo
allah bi hayır görüyoki olmamasında vermiyo
her şerde bi hayır vardır işte
hakkımızda hayırlı olanı rabbim gönlümüze razı eylesin :Saruboceq:

:lepi: TEYYY TEYYYY TEYYYYYY HAYDİİ İLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLLİLİ HOPPP HOPPPPPPP TEYYYY TEYYYYYYYYYYY TEYYYYYYYY HOPPİDİİİ HOPPPİDİİİİİİ YANDANNN KIZLARRRRR HOPPP HOPPPPP TEYYY TEYYYYY

aminnn... :Allah başımızdan eksik etmesin... en korktuğum şey...

rica ederim canım destek için burdayız bizi bizden iyi kimse anlamaz olumunekankayizsmile
ayyy allah sabır versin yaaaa çok etkileniyorum bende böyle şeylerdenn :gitme:

KIZLAR az önce yazdım ama gözden kaçmış olabilir
yarın selayla ezan arası yelizimin duasını yapıcaz tefriciye okuyanlar iki rekat namaz kılabilirlermi
ayrıca herkesi 12:30da buraya bekliyorum

DERİNİM hiç canını sıkma allah başka yerden açar bir kapı inşallah
onların artık çekilcek yanları kalmamıştı

valla canlar rahat olun yaa..bi daha mı gelicez şu fani dünyaya..hiçbişey dünyanı sonu degil..eşlerimiz bizi seviyomu,kolluyo mu gerisi hikaye..millet için de yaşamıyoruz bu dünyada..onların soruları yüzünden duygularımızı da tam olarak yaşayamıyoruz zaten..dün yengemle konuşuyoruz mesela...diyorum insanlar ne tuhaf yenge...gelip gidip aynı kişiler yokmu daha bişey diye soruyorlar...bide acıma ifadeleri cümleleri..olsun olur olu üzülme falan...ya diyorum benim üzüldügüm falan yokkkkkkkkkkkk...ama onlar illaki kendilerine göre yorumlaycaklar herşeyi...benim üzülecegim yokken durumu kötüleştiriyorlar yanii..aman daha neler nelerrr.

KIZLAR az önce yazdım ama gözden kaçmış olabilir
yarın selayla ezan arası yelizimin duasını yapıcaz tefriciye okuyanlar iki rekat namaz kılabilirlermi
ayrıca herkesi 12:30da buraya bekliyorum

bende gelmeye çalışırım çalışırım diyorum çünkü 6 da yatıyorum öğlen 2 gibi anca kalkıyorum sempatiksalakcinni

gelemezsemde şimdiden allah kabul etsin tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşlhhhh :Saruboceq:

iyiykidoğdun ayşencim
inşalalh yapabilmişimdir uğraştım ilk kez yapıyorum

Eklentiler

• $adsız1111şşşş.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…