Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
..yeliz.., aleyna84, azraperi34, bayanseyma, derdanur, ebrar_53+, haletrn, tugcal

HAYIRLI UGURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ

KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
MIZMIZ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------22 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
AYŞEN_34-------------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 AGUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EYLÜL
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------11 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
cumanız mübarek olsun canlarım.
MEVLAM bu mübarek ayın ve bu mübarek günün yüzü suyu hürmetüne tüm dualarınız kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar hayırlı cumalar herkese... ben bugün çok kötü bir durumdayım... sabah bir uyandım ki baş ağrısı,karın ağrısı,omuz ağrısı ne ararsanız var... baktım karnım ağrıyo dedim bu kırmızıların alarmı heralde kalk tuğçe yataktan duaları yap... neyse hemen duaları bitirdim bir kazaya kurban gitmeden... hem azramın yasinini hende gökçenin ablası için ayetel kürsileri haberiniz olsun... şimdi biraz uzanıcam... yarımda gelmeye çalışıcam kızlar gelemessem kusura bakmayın... amin demek için mutlaka girerim ama bugün....çok kötü durumdayım çünkü... niyetli olduğumdan ağrı kesici de içemiyorum... resmen kırmızı gelse de ilaç içsem diye dua ediyorum... Allah'ım dayanma gücü ver.... haydi görüşürüz....öpüyorum....

günaydın kızlar ...a.s.a.s.

cumanız mübarek ettiğimiz dualar kabul olsun...aminnnnnnnnn

tugcal sanada geçmiş olsun....

gecmıs olsun tugcelım dıkkat et kendıne sıcak tut ayaklarını falan bıde gece sabahlıyoruz ya burda ınsan sabah sersem gıbı oluyo bende öyleyım kalktıgım zaman heryerım agrıyo uykusuzlugunda etkısı vardır

yaa o kadanda hazırlık yatım yaf neyse:))

anammm benim mannak davulcuu geliiiiiii gene yaaa.kaçıyom ben kıslarr..

azram menemeni hiç sevmem ama senin için yirim kısssssssŞeniz

saol canım benim için zorlama kendini gülüm ben sana börek açarım neli yersen söylee

yapayım sana 1 tepsi börek kuzum

hayırlı cumalarrr

tugcem kuzum geçmişş olsunn havalardan sanırım bende sankii dayak yemişimm gibi kalkıyorum yataktan heryerim agrıyoo kuzummm yaşlandıkmıı kızz kuzuuu yoksaaaa hahahaha

kızlar yelızın duası var bgn sanırım ben 12 .30a kadar burda olurumzemuszemus
azram hoşgeldın tatlım duada görüşürüz kibopuyorumnanaktan

kızlarr ben hemen bi duşa greyim sonra başlayayımm dualarıma topikten çıkmıyo sayfa açıkk 12 30 randevusunu beklicem gelecem kuzularımmm beni özleyinnn anacımmm şimdi benn adddaa duşaa

hayırlı cumalar canlarım hepinize bakıyorum yoklugumu kimse farketmemiş gecemafoldumbenmafoldumben kardeşimden geldik taksiye bindik araba sersem gibi etti beni biraz uzanıyım dedim eşime kaldır deddim sen yoruldum diye gece kaldırma benialsanaalsanasmile kız adamı dövesim geldi he gözümü açtım sabah olmuşdelikafadulden:roflol::roflol::roflol: kız normalde uyanırdım levabaya ama niden uyanmadım acaba:uhm: kusura bakmayın muhabbetinize katılamadım işşallah bu akşam azimliyim bu akşam herhal ilaç içiyorum ondanmı ne uyuyorum he kız bişey sorcam bilen varmı 3 gündür belim agrıyo burdakiler diyoki hamilelikten olurmuş bebek büyüdükçe bele agrı verirmiş bilen varmı acaba aranızda duydunuzmu bu arada yemek yapıcam saati unutmazsam duaya gelirim canım ben arkadaşa dua okuduktan sonra 2 rekat çoktan kıldım haberin olsun:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…