Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

merhaba arkadaşlar ...akşam hikayemi yazmıştım....bazı arkadaşlarlada tanıştık..sağolsunlar çok sıcak davrandılar...sizlerlede tanışmak isterim...

kızlar ben çıkmak zorundayım hastaneye gidiyorum..kızkardeşimin kızını götüreceğiz...şimdiden bugünkü yapacağınız duaya canı gönülden AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyorum...rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...

hayırlı cumalar kızlra
dilerim herkez için güzle bir gün olur
ebracım ben namazı kıldım
yasini okunmadıysa diye niyet edip okudum
ayetel kürsiyide okudum eklersin canım

cumanız mübarek olsun...
geçmişi okumaya çalıştım ama yarım yamalak,derinim gelmiş hoşgelmiş
birsencim film temiz çıkmıs çok sevindim cnm,tugcecim snn sonuclarda temiz çıkar inş
azram senin sonuclarla ilgili bşe göremedim,sonuclarını aldın mı?
regli geciken çok var inş hamişsinizdir kızlar yaa ne güzel olur,rekor kırar topiğimiz bir ayda en fazla hamiş çıkaran topic:)
ayşenimmm doğum günün kutlu olsun bitanemm,nice senelere,inş seneye bebişinle kutlarsın...
ee kızlar ben şuan namaz kılamam,daha sonra kılsa olur sanırım değil mi,birde gökcenin ablasına ne niyetle okuyacağız?
bu arada bulut83 hoşgeldin canım

hoşgeldin canım nasılsınnn

belim agrıyo demişsin benim ablamda hamileyken belinin agrısına duramazdı canım düz yatrdı olmaz yan yatardı olmaz çekecen bebişimm biraz bu agrıyıı herşeye deyerr kuzummm her şeye o içinde yaşattıgınn minikk mucize içinn her şeye deyerr rabbimmm cumalarr hürmetine peygamber efendimiz hürmetine mübarek ramazan ayı hüretine bebegini saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsinn inşallahh aminnnnnnnnnnnnnn

esselamün aleyküm canlar

bende ufak çaplı bir temizliğe giriştim cam silip silmeme arasında gidip geliyorum henüz bilmiyorumkismile

duaya amin diyeyim diye geldim :Saruboceq:

selamınaleyküm
hayırlı cumalar canlarım
RABBİM mübarek vakitlerin yüzü suyu hürmetine bize hayırlı evlatlar versin

kızlar ben duayı hazırlayım
buarada farklı bir duamı olsun yoksa diğer duayımı kullanalım fikir verirseniz sevinirim

ben namazı kılmadım ama nedeni var bugün eyüp sultana gidiyorum inşallah niyetimde orda kılmak var öyle istedim yani .ve rabbim nasip ederse çok çok dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…