Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ümmühancığım hoşgeldin tatlımm gündüz pek kalabalık olmuyo buralar
ama gece sahura kadar sohbet pek bi koyu oluyo sohbet herkes çok canayakındır burda

Son düzenleme:
kızlar gündüz çok girip yazdım ama arkadaşlar pek konuşmak istemediler...inşallah zamanla alışacağız biribirimize şekerlerimmmmmm

bulut canım bizim kızlar seni görmemiştir işleri vardır çünkü burda kimse cevap vermemezlik yapmaz bizim kapımız herkese açık buyur herzaman gel canım

AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5
EBRAR ------------------5
TUGCAL ------------------1 BİTTİ
UĞURBONCUĞUM-------2
YELİZ--------------------------1 TANE BİTTİ 1 TANE OKUNUCAK
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
GÖKÇE RANA--------5
NANELİŞEKER------3
ALEYNA--------------3
BULUT83--------------2 BİTTİ
kızlar 9 tane kaldı hadi canalrım okumak isteyen arkadaşlarımız lütfen haber vaersinler canlarım kadir gecesine biticekl inşallahopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
canım önce okuyamıycam gibime geldi ama daha kadir gecesine var o zamana kadar okurum bir okundu yaz 1 okuyacak yaz adetim bitince okurum inşallah balımm

kızlar kadir gecesine kadar bence bir arkadaşımıza daha okuruz gibi geliyor..tabii arkadaşların adet zamanlarını bilmiyorum...inşallah kimse kırmızıları görmezde hamilelik haberlerini verirler...

kızlar dün doktora gittim yumurtamın biri çatlamış.bitane daha var onun içinde bidaki cumaya kadar çalışmaya devammış.çok sevindim ya çatladığına inşallah tutar buay.bide bana crınone diye vajina jeli verdi.onu niye verdi anlamdım rahim güçlendirici filan sanırım aranızda hiç kullanan varmıı?

Back
X