Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

papatya canım öncelikle rabbim inşallah çift olarak verir..2 tane yumoşun varmış..canım o jelden bende kullandım..bebeğin tutunmasında kolaylık sağlıyormuş...ama ben faydasını görmedim..inşallah sen görürsün...bu arada bol bol kivi yemeni tavsiye ederim...kabak çekirdeğiyle...tutunmaya yardımcı ouyor...birde maydonoz nane hurma gibi yiyeceklerden de fazla yeme erken düşüğe yol açıyormuş...bol bol su içmeye çalış...

ayyyyyy kızlar sizler toplanmaya başladınız benim işim var şimdi...akşamki bulaşıklar duruyor söylemesi ayıptır..biraz rahatsızdım...
yelizciğim usura bakma görmedim demekki...neyse kızlar artık bende sizlerle beraber bu yolda varım...inşallah tez vakitte hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız....hepimiz...

huuuu kardelen naber :3:kız görmüyonmu beni slm verdim ama aşk olsun :2:küserdim ama bugün küsek günümde değilmzemuszemus

benim kırmızı keendisini göstermeye başladıı
ufak ufak başladı bakalım nasıl olaak bu ayy inşallah yumoş vardır ve büyür bu ayy

he bide azracığımın yasininin birini okumustum gündüz ikincisini de akşam okurum diyodum ama maalesef okuyamayacağımm
canım,inş.bu ay olcak yumoşlar,sen moralini yüksek tut olur mu?geçen ay ne kadar olmuştu en son,hatırlıyon mu?
slm kızlar napıyonuz ben biraz yorgunum hastaneye gittik gene kızımın kanlarını verdik dr tam 10 tüp kan aldırdı canım kızım ya kolum acıdı artık diye kızıyodu Allah kimseyi hastanelere düşürmesin ama eksikliğinide vermesin
ayyyy,geçen benden yedi tüp aldılarda,kolumun sızısına dayanamadım,çok geçmiş olsun,acımıştır çocuğun kolu yaaaa.
kızlar gündüz çok girip yazdım ama arkadaşlar pek konuşmak istemediler...inşallah zamanla alışacağız biribirimize şekerlerimmmmmm
canım,bu topic gececileriyle meşhur,gündüz girenlerde zaten yazmışlar,hepsi alıntı yapmamış ama yazmışlar,ben geçmnişi okurken gördüm.
AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5
EBRAR ------------------5
TUGCAL ------------------1 BİTTİ
UĞURBONCUĞUM-------2
YELİZ--------------------------1 TANE BİTTİ 1 TANE OKUNUCAK
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
GÖKÇE RANA--------5
NANELİŞEKER------3
ALEYNA--------------3
BULUT83--------------2
kızlar 9 tane kaldı hadi canalrım okumak isteyen arkadaşlarımız lütfen haber vaersinler canlarım kadir gecesine biticekl inşallahopuyorumnanaktan
ya ben bi tane alcam,azrama okuyayım diye,canım kuusruma bakma olur mu,inan kendi cüzlerimi yetiştiremiyorum,ama eğer arkadaşlarım okursa,sayıyı yükseltirim,zaten ebroştada arkadaşlara dağıtmıştım.
slm kızlar ben geldiiimmmmmm..
hoş geldin canım.opuyorumnanaktan
kızlar dün doktora gittim yumurtamın biri çatlamış.bitane daha var onun içinde bidaki cumaya kadar çalışmaya devammış.çok sevindim ya çatladığına inşallah tutar buay.bide bana crınone diye vajina jeli verdi.onu niye verdi anlamdım rahim güçlendirici filan sanırım aranızda hiç kullanan varmıı?

inş bu defa hamiş olursun papatya,çok sevindim,jel heralde rahme tutunsun bebiş diye,progestan içerikli bişey sanırsam.

bu arada bugün eyüpsultana gidecekler vardı galiba inşallah bizler için yaptıkları dualar kabul olur...rabbim katında...

AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5
EBRAR ------------------5
TUGCAL ------------------1 BİTTİ
UĞURBONCUĞUM-------2
YELİZ--------------------------1 TANE BİTTİ 1 TANE OKUNUCAK
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
GÖKÇE RANA--------5
NANELİŞEKER------3
ALEYNA--------------3
BULUT83--------------2
KARDELEN---------1
kızlar 8 tane kaldı hadi canalrım okumak isteyen arkadaşlarımız lütfen haber vaersinler canlarım kadir gecesine biticekl inşallahopuyorumnanaktan

papatya canım öncelikle rabbim inşallah çift olarak verir..2 tane yumoşun varmış..canım o jelden bende kullandım..bebeğin tutunmasında kolaylık sağlıyormuş...ama ben faydasını görmedim..inşallah sen görürsün...bu arada bol bol kivi yemeni tavsiye ederim...kabak çekirdeğiyle...tutunmaya yardımcı ouyor...birde maydonoz nane hurma gibi yiyeceklerden de fazla yeme erken düşüğe yol açıyormuş...bol bol su içmeye çalış...

sağol canım benim.hepsini yaparımda ben suyu hiç semiyorum ya nasıl alışcam bilmiyorum.bu arada o jel kanama yaptımı hiç interneten okuduğumda kullananların bazılarında kanama olmuş

birsen canım kızına geçmiş olsun bende bugün hastaneye yeğenimi götürddüm.kan aldırırken nasıl ağladı canım daha 4 yaşında...çok şükürki temiz çıktı...

tamam canım öle yapalım okuyamazsam sölerim zatenn

ezgim papatya hoşgeldiniz nasılsınız

selam canım hoşgeldin
ezgim hoşgeldin canım
yelizim
birsenim
kardelenim
papatyam
naber kzılar
sagolun kızlar hosbulduk ıyımm hatta cok ıyımm ınsalhh hersey yoluna gırıyrrr anlatcm bekleyınn...
selam bayanlarrrrrrrrrr
slm canımm nasılsınnnn..

Kızlar yasin başka okumak isteyen varsa söylesin lütfen bazen sayfalarda göremiyorum kaçırıyorum kusura bakmayın tekrar yazın olurmu canalrım

Back
X