Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ezgim hoşgeldin canım
yelizim
birsenim
kardelenim
papatyam
naber kzılar
canım,inş.bu ay olcak yumoşlar,sen moralini yüksek tut olur mu?geçen ay ne kadar olmuştu en son,hatırlıyon mu?benim kırmızı keendisini göstermeye başladıı
ufak ufak başladı bakalım nasıl olaak bu ayy inşallah yumoş vardır ve büyür bu ayy
he bide azracığımın yasininin birini okumustum gündüz ikincisini de akşam okurum diyodum ama maalesef okuyamayacağımm
ayyyy,geçen benden yedi tüp aldılarda,kolumun sızısına dayanamadım,çok geçmiş olsun,acımıştır çocuğun kolu yaaaa.slm kızlar napıyonuz ben biraz yorgunum hastaneye gittik gene kızımın kanlarını verdik dr tam 10 tüp kan aldırdı canım kızım ya kolum acıdı artık diye kızıyodu Allah kimseyi hastanelere düşürmesin ama eksikliğinide vermesin
canım,bu topic gececileriyle meşhur,gündüz girenlerde zaten yazmışlar,hepsi alıntı yapmamış ama yazmışlar,ben geçmnişi okurken gördüm.kızlar gündüz çok girip yazdım ama arkadaşlar pek konuşmak istemediler...inşallah zamanla alışacağız biribirimize şekerlerimmmmmm
ya ben bi tane alcam,azrama okuyayım diye,canım kuusruma bakma olur mu,inan kendi cüzlerimi yetiştiremiyorum,ama eğer arkadaşlarım okursa,sayıyı yükseltirim,zaten ebroştada arkadaşlara dağıtmıştım.AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5
EBRAR ------------------5
TUGCAL ------------------1 BİTTİ
UĞURBONCUĞUM-------2
YELİZ--------------------------1 TANE BİTTİ 1 TANE OKUNUCAK
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
GÖKÇE RANA--------5
NANELİŞEKER------3
ALEYNA--------------3
BULUT83--------------2
kızlar 9 tane kaldı hadi canalrım okumak isteyen arkadaşlarımız lütfen haber vaersinler canlarım kadir gecesine biticekl inşallahopuyorumnanaktan
hoş geldin canım.opuyorumnanaktanslm kızlar ben geldiiimmmmmm..
kızlar dün doktora gittim yumurtamın biri çatlamış.bitane daha var onun içinde bidaki cumaya kadar çalışmaya devammış.çok sevindim ya çatladığına inşallah tutar buay.bide bana crınone diye vajina jeli verdi.onu niye verdi anlamdım rahim güçlendirici filan sanırım aranızda hiç kullanan varmıı?
papatya canım öncelikle rabbim inşallah çift olarak verir..2 tane yumoşun varmış..canım o jelden bende kullandım..bebeğin tutunmasında kolaylık sağlıyormuş...ama ben faydasını görmedim..inşallah sen görürsün...bu arada bol bol kivi yemeni tavsiye ederim...kabak çekirdeğiyle...tutunmaya yardımcı ouyor...birde maydonoz nane hurma gibi yiyeceklerden de fazla yeme erken düşüğe yol açıyormuş...bol bol su içmeye çalış...
tamam canım öle yapalım okuyamazsam sölerim zatenn
ezgim papatya hoşgeldiniz nasılsınız
selam canım hoşgeldin
sagolun kızlar hosbulduk ıyımm hatta cok ıyımm ınsalhh hersey yoluna gırıyrrr anlatcm bekleyınn...ezgim hoşgeldin canım
yelizim
birsenim
kardelenim
papatyam
naber kzılar
slm canımm nasılsınnnn..selam bayanlarrrrrrrrrr