Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tuğçem hiç sorun değil balım rahatsızdın sonuçta ve yürekten amin dediğini biliyorum
aman iyi ol öyle keyifsiz durunca üzülüyorum ben

aleynam evet ya çok geziyom demi ama bugünki gezmem süperdi
kız eyüpteydim çok baktım etrafıma belkim görürüm diye

canlarımmm ben kaçıyorumm biraz uyuyayımmm gözlerim kapanıyorr sabahta erken kalktım ya ondan bu gece kapanıyoo gözlerrr öpüyorumm hepinizi tek tekkkk iyi bakın kendinize canlarrr saglıkla ve sevgiyle kalınnn allaha emanetsinizz sahurda gelmeye çalışacam canlarımmm özleyinn benii anacımmm öptümmmm

bende sevtuna küsüyüm

bak bana bi hoşgeldin demedi kaydirigubbakcemile3

nasılsın canım mercimek nasıl

küsme kız herkeze merhaba dedim seni atlamışmıyım eşim başımda şu nerde bu nerde kafam karıştı he delikafaduldendelikafadulden kusura bakma şeker görmediysem
kurt gibi bakıyo bana kalksda ben otursam diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 birazdan gene bebegi bahane edicek kalk dinlensin diye haberiniz olsun :mymeka:

azram saol kuzu hoşbuldum
amin canım arkadaşım inşallah kabul olur dualarımız çok güzel yerlerde büyük zatların yüzü suyu hürmetine istedim RABBİM kabul edicek inşallah

ezgim gözün aydın canım hadi hayırlısı İNŞALLAH yakında hamile haberinide verirsin bizlere canım benim

iyi uykular canım....

tuğçem hiç sorun değil balım rahatsızdın sonuçta ve yürekten amin dediğini biliyorum
aman iyi ol öyle keyifsiz durunca üzülüyorum ben

iyiym canım toparladım bugün...

aleynam evet ya çok geziyom demi ama bugünki gezmem süperdi
kız eyüpteydim çok baktım etrafıma belkim görürüm diye

ne güzel yerlere gitmişssin Allah bize de nasip etsin... bizim arkadaşlar da yarın geliyolar... biz gelemiyos başka zamana ben de istiyorum ama....

GÖKCERANANIN ABLASI FETHİYE için dua listesi
KARDELEN.................13bitti
TURKUAZ....................20
EBRAR.......................50
BİRSEN......................20
ALEYNA.....................20
TUĞÇE.......................20bitti
HALE........................20
BONCUK...................30
GÖKCE.....................20
BERSU.....................20bitti
YELİZ.......................20bitti
DERDA.....................20bitti
AZRA.......................20bitti
AYŞEN....................20

bende eyübe gidince o mubarek beldeye gidip dua edince içim huzur içinde oluyu he allah herkeze nasip etsin oraya gitmeye rabbim dualarımızı kabul etsin kimin gönlündeki ne muradı varsa rabbin tez zamanda versin canlarımopuyorumnanaktan

kızlar ben 3 gün olmucam burda... 30 ağustos ya eşim 3 gün izinli olcak... bizde kaçamak yapıcaz annemlerin kayınvalidelerin yanına gitcez... bu geceden sonra pzartesi gecesine kadar kurtuldunuz hade benden....:roflol: ben sizi çok özlücem sizde beni özleyin tamam mı ağlarım sonra....:çok üzgünüm:

azram iyi geceler canım işlerin var galiba aklinialirimsmile

tuğçem allah daha iyi etsin canım
ay inşallah sizlerede nasip olsun görmek hırkayı şerifte koptum yaa kalbim yerinden çıkıcak sandım
ah bide GÜL CEMALİNİ görsek

sevtun ben benmkini uyuttum rahatım sende uyutaydın kız o zamn rahat oluyo insan

azra güle güle iyi uykular

nerde cin cin bakıyo bebek babasına çekerse 41 yandım vallahi beneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile uyumaz yemek yemez yavaş yavaş anca çocuk gibi kandırıcaksın onu canı ne isterse onu yapıyorum bazen yemiyo kız insan eşine yalvarırmı ye diyekaydirigubbakcemile3 ah ki ah kayınvaldem dedi mercimek babasına benzerse vay haline kız kadın gözümü korkuttu hesempatiksalakcinni

sevtunum gerçektende öyle nasıl bir huzur var yarabbim herzaman gidebilsek
hele HIRKAYI ŞERİF camisinin yanındaki evleri kıskandım .hergün birkaç kez giderdim heralde mafoldumben

tuğçem yaa özliycez seni kuzum nedemek kurtulcaaksınız olurmu ya yokluğun belli olcak inanki
ama gidin kafa dinleyin yaa ohhh belki denizede girersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…